Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Spor 16 Nisan 2022 - 19:23 Yorum: 0

Hüseyin Eroğlu: "Son maçlar Altınordu’nun çıkış maçları"

Altınordu Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu, kendi evlerinde 1-0 kazandıkları Manisa FK maçı sonrası düzenlenen basın toplantısında yıllardır hep son...

Hüseyin Eroğlu: 'Son maçlar Altınordu’nun çıkış maçları'

Altınordu Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu, kendi evlerinde 1-0 kazandıkları Manisa FK maçı sonrası düzenlenen basın toplantısında yıllardır hep son haftalarda çıkış gösterdiklerini söyledi.

Spor Toto 1. Lig'in 32. hafta maçında Altınordu, kendi evinde Manisa FK'yi 1-0 mağlup etti. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında Altınordu Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu, açıklamalarda bulundu. Eroğlu, "Ben önce karşı tribündeki evlatlarımızla başlamak istiyorum sözlerime. Pandemi nedeniyle yaşadıkları çok zorlu bir dönem vardı. Onların coşkusunu hissetmek çok güzeldi. Bu galibiyeti onlara armağan etmek istiyorum. 5 maçtır yakaladığımız iyi bir seri var. Karşımızda bir çok güçlü takımı yenen, zirvedeki takımlara kaybetmeyen bir Manisa FK vardı. Ama inanan, mücadele eden, son ana kadar oyun disiplininden kopmayan bir takıma sahibiz. Bu tabi ki kolay olmadı. Süreç bizim için sancılı geçse de şu an geldiğimiz nokta bizim için mutluluk verici. Herkesin Altınordu ile ilgili 6 hafta önce "Düştü" yorumları yapıyordu. Aslında Altınordu takımını tanıyanların bunu tahmin etmeleri gerekiyordu. Yıllardan beri hep şunu vurguluyordum; son maçlar Altınordu'nun hep çıkış maçları. Nitekim yine öyle oldu. Her oyuncum şu an hazır. Bugün Serhat'a ayrı parantez açmak istiyorum. Kendisi ikinci kez bu ligde forma giyiyor ve 2004 doğumlu. O da bugün hem performansıyla hem olgunluğuyla çok iyiydi. Bugün kazandığımız için çok mutluyuz ve bunun keyfini çıkaracağız. Ancak yarından sonra, Ankaragücü maçının hazırlıklarına başlayacağız" şeklinde konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber