Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Spor 27 Şubat 2017 - 14:43 Yorum: 0

Hüseyin Eryüksel’den taraftara teşekkür

Akhisar Belediyespor Başkanı Hüseyin Eryüksel, Antalyaspor karşısında alınan galibiyetin ardından basın mensuplarına yaptığı açıklamada, çok kritik...

Hüseyin Eryüksel’den taraftara teşekkür

Akhisar Belediyespor Başkanı Hüseyin Eryüksel, Antalyaspor karşısında alınan galibiyetin ardından basın mensuplarına yaptığı açıklamada, çok kritik bir 3 puanı hanelerine yazdırdıklarını ve kalan maçlarda da aynı performans ile sahaya çıkarak iyi yerlere gelmek istediklerini söyledi.

Manisa 19 Mayıs Stadyumu'nda oynanan maçta 90 dakika boyunca desteğini esirgemeyen seyircinin önemine vurgu yapan Başkan Eryüksel, "Güzel bir müsabaka oldu. Seyirci desteğinin ne kadar önemli olduğunu alınan galibiyetle gördük. Akhisar Belediyespor taraftarına sonsuz teşekkür ediyorum. Bu şekilde desteklerini sezon sonuna kadar aralıksız sürdürmelerini diliyorum" ifadelerine yerdi.

Kupa maçları için de takıma başarılar dileyen Eryüksel, "Antalya ile yapılan lig maçında takım mükemmel bir oyun sergiledi. Kupa maçında da takıma başarılar diliyorum. İnşallah iyi bir oyun ile deplasmanda avantaj sağlarız" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber