Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Spor 07 Ekim 2020 - 14:38 Yorum: 0

Hüseyin Yücel’den Hasic tepkisi

Beşiktaş Eski Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Yücel, kadroda düşünülmediği iddia edilen Ajdin Hasic için, "Böyle genç oyuncular kazanılmalı ve yatırım...

Hüseyin Yücel’den Hasic tepkisi

Beşiktaş Eski Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Yücel, kadroda düşünülmediği iddia edilen Ajdin Hasic için, "Böyle genç oyuncular kazanılmalı ve yatırım yapılmalı" dedi.

Beşiktaş'ta kadrodan çıkarılacak olan yabancı oyuncular belirlenecek. Genç oyuncu Ajdin Hasic'in A Takım kadrosunda yer almayacağının gündeme gelmesi sonrası eski yönetici Hüseyin Yücel, konuyla ilgili olarak sosyal medya hesabından tepki gösterdi. Bu tip genç oyunculara yatırım yapılması gerektiğini söyleyen Yücel, "Hasic'in listede olması bile çok üzücü. Her şey bir yana ekonomik açıdan zaten zor günlerden geçerken bu tip gelecek vadeden oyuncuları elden çıkarmamak gerekir diye düşünüyorum. Genç oyunculara yatırım yapıp satamadıktan sonra kulüplerin borçları çok zor kapanır" ifadelerini kullandı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber