Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Türkiye 20 Ağustos 2016 - 15:08 Yorum: 0

Husumet kan davasına dönüşmeden sonlandırıldı

Şanlıurfa'da 2015 yılında iki aile arasında yaşanan ve 4 kişinin yaralandığı silahlı kavga, kan davasına dönüşmeden, araya giren milletvekilleri,...

Husumet kan davasına dönüşmeden sonlandırıldı

Şanlıurfa'da 2015 yılında iki aile arasında yaşanan ve 4 kişinin yaralandığı silahlı kavga, kan davasına dönüşmeden, araya giren milletvekilleri, belediye başkanları ve Şanlıurfa'nın önde gelen aşiretlerinin temsilcileri tarafından çözüldü.

Edinilen bilgiye göre, 13 Ekim 2015 tarihinde Şanlıurfa - Suruç karayolu üzerinde bulunan bir petrol istasyonunda Yetimoğlu ve Veziroğlu ailelerinin fertleri arasında yaşanan silahlı kavgada 4 kişi yaralanmıştı. Yaklaşık 11 aydır iki aile arasında devam eden husumet, araya girenler tarafından tatlıya bağlandı. İki ailenin fertleri bu gün öyle saatlerinde barış yemeğinde bir araya geldi.

Bir lokantada düzenlenen ve yaklaşık 2 bin kişinin katıldığı yemeğe AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Halil Özcan, eski Milletvekili Seydi Eyyüpoğlu, Vali Yardımcısı Mehmet Keklik, Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli ve aralarında husumet bulunan Veziroğlu ile Yetimoğlu aileleri katıldı.

Yemekler yenildikten sonra dualar edilerek iki aile arasındaki husumet sona erdirildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber