Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
06:52 Benzin yüklü tanker kaza yaptı: Patlama riskine karşı D-130 Karayolu trafiğ...05:41 ABD üniversitelerindeki Filistin’e destek gösterileri ülke geneline yayılıy...05:36 Trump’a yönelik “sus payı” davasında tanıklar ifade verdi05:15 Mevsimlik tarım işçilerinin çalışma koşullarının iyileştirilmesine yönelik...02:43 Lokanta ve kafelerde KDV oranında değişiklik Resmi Gazete’de01:41 AFAD:"Erzincan’ın Tercan ilçesinde saat 01.30’da 4.1 büyüklüğünde deprem me...01:38 Pastanede oturan 2 kişiye silahlı saldırı: 1 ölü, 1 yaralı01:29 Ahlat’ta ‘Tarihe Damga Vuranlar Haluk Dursun’ anma programı düzenlendi01:13 Lokanta ve kafelerde yüzde 8 olan KDV, yüzde 10’a, yüzde 18 olan KDV, yüzde...01:02 Otomobil su kanalına uçtu: Öldüğü düşünülen sürücünün yüzerek kaçtığı ortay...00:59 THY Euroleague: Monaco: 93 - Fenerbahçe: 8800:56 Konya’da bir apartmanın 9’uncu katı alevlere teslim oldu00:54 Küçükçekmece’de bir kadın evinde ölü bulundu00:21 "14. Uluslararası Tarım, Orman ve İnsan Fotoğraf Yarışması"na başvurular ba...00:10 Çoruh Kültür Merkezinde Şiir Gecesi00:10 Bayburt’ta 2. İl Koordinasyon Toplantısı için toplanıldı00:09 Kemaliye’de 1 ev yandı00:09 Şoförlere trafik eğitimi verildi00:09 Erzincan’da helikopter ambulans donanımlarının tanıtıldığı bilgilendirme to...00:09 Bayburt’ta ’Eczane Teknisyenleri ve Teknikerleri Günü’ dolayısıyla etkinler...
Asayiş 12 Kasım 2019 - 16:44 Yorum: 0

Husumetli olduğu şahsı öldüren sanığa 15 yıl hapis cezası

Eskişehir'de, aralarında husumet bulunan şahsı kafasından silahla vurarak öldüren Ali K. 15 yıl hapse mahkum edilirken, tutuksuz 3 sanık ise 5'er ay hapis...

Husumetli olduğu şahsı öldüren sanığa 15 yıl hapis cezası

Eskişehir'de, aralarında husumet bulunan şahsı kafasından silahla vurarak öldüren Ali K. 15 yıl hapse mahkum edilirken, tutuksuz 3 sanık ise 5'er ay hapis cezasına çarptırıldı.

Eskişehir 1. Ağır Ceza Mahkemesinde görülen davanın karar duruşmasına tutuklu sanık Ali K. (32), tutuksuz sanıklar Ahmet U.G. (24), Orhan B. (21) ve Erhan T. (40), maktul Zafer Gözel'in ailesi ile taraf avukatları katıldı. Amacının arkadaşını öldürmek olmadığını iddia eden Ali K., "Ben tetiği çekmedim. Silahın kabzasını omzuna sert bastırdığım için silah ateş almış olabilir" ifadelerini kullandı. Tutuksuz yargılanan diğer sanıklar ise masum olduklarını öne sürerek beraatlerini istedi.

Tutuklu sanık Ali K.'yı "kasten öldürme" suçundan önce müebbet hapisle cezalandıran mahkeme heyeti, suçun tahrik altında işlendiğine karar vererek sanığa 15 yıl hapis cezası verdi. Öte yandan tutuksuz sanıklar ise 5'er ay hapisle cezalandırıldı.

Olay

Olay Mart ayında Uluönder Mahallesi Erzurum Kongresi Caddesinde meydana geldi. Sanık Ali K., Ahmet G. (24), Orhan B. (21) ve Erhan T. (40) yolda Zafer Gözel ile karşılaştı. Aralarında husumet olan Ali K., park halindeki otomobilinde Zafer Gözel'in yanına giderek kafasına ateş etti. Ali K. olay yerinden kaçarken, polis tarafından yapılan inceleme sonucunda Gözel'in hayatını kaybettiği anlaşıldı. Yapılan çalışmalar sonucunda şahsın Ali K. olduğu anlaşıldı. Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri Ali K.'nın Sivrihisar ilçesine bağlı bir köyde saklandığını öğrendi. Düzenlenen operasyonla kullandığı tabancayla birlikte köy evinde yakalanarak Ali K., gözaltına alınmıştı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber