Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 23 Temmuz 2021 - 00:53 Yorum: 0

Husumetlisinin aracına tüfekle ateş açtı, yakalandı

Malatya'da husumetlisinin aracına tüfekle ateş açan şahıs yakalanarak gözaltına alındı.

Husumetlisinin aracına tüfekle ateş açtı, yakalandı

Malatya'da husumetlisinin aracına tüfekle ateş açan şahıs yakalanarak gözaltına alındı.

Olay, Yeşilyurt ilçesine bağlı Şeyh Bayram Mahallesi'nde meydana geldi.

Edinilen bilgilere göre, Malatya İl Emniyet Müdürlüğü Battalgazi ilçe emniyet müdürlüğü suç önleme ve soruşturma büro amirliği ekipleri tarafından, bir kişi husumetlisi tarafından aracına tüfekle ateş açıldığı ve şahsın bölgeden kaçarak uzaklaştığı iddiasıyla polis merkezine giderek şikayetçi oldu. Bunun üzerine çalışma başlatan ekipler olayın şüphelisini olayda kullandığı suç aletiyle birlikte Hidayet Mahallesi'nde yakalayarak gözaltına aldı.

Öte yandan, sosyal medya üzerinden tanıştığı şahısla Göztepe Mahalles'inde bir araya gelen bir kişinin 5 bin TL değerindeki telefonunun gasp edilmesi olayında ise şüphelinin sosyal medyadaki fotoğrafı üzerinde yapılan çalışmalar sonucu şüpheli tespit edildikten sonra yakalanarak gözaltına alındı.

Her iki olayla da ilgili tahkikat başlatıldı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber