Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Asayiş 04 Mart 2021 - 15:33 Yorum: 0

Huylu huyundan vazgeçmiyor

Bursa'nın Gemlik ilçesinde daha evvel uyuşturucu ticaretinden hapis yatan Zülfo A., üzerinde 136 gram metanfetaminle yakalandı.

Huylu huyundan vazgeçmiyor

Bursa'nın Gemlik ilçesinde daha evvel uyuşturucu ticaretinden hapis yatan Zülfo A., üzerinde 136 gram metanfetaminle yakalandı. Korona virüs tedbirleri kapsamında cezaevinden çıkan Zülfo A., yine satış yapmaya başlayınca yakalandı.

Gemlik İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro, Narkotik Grup Amirliği tarafından yapılan çalışmada, daha önce de iki defa uyuşturucu ticaretinden ceza alan Zülfo A.'nın ikameti izlenmeye alındı. Osmaniye Mahallesinde bulunan adrese çok sayıda kullanıcının girip çıktığı belirlenince operasyon düzenlendi. Adrese yapılan baskında 100 gram civarında selvi tabir edilen uyuşturucu, 36 gram metanfetamin, uyuşturucu yapımında kullanılan çeşitli alet ve edevâtın yanı sıra 14 adet de uyuşturucu hap ele geçirildi. Zülfo A. emniyete götürüldü. Buradaki sorgusunun ardından da adliyeye sevk edildi. Daha önce iki farklı operasyonda yakalanarak cezaevine giren Zülfo A.'nın Gemlik Açık Cezaevinden korona virüs kapsamında izinli olarak salındığı öğrenildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber