Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Güncel 31 Ekim 2014 - 12:23 Yorum: 0

Huzurevi binasında güçlendirme çalışması yapılacak

ZONGULDAK (AA) - Zonguldak Valiliği tarafından yapılan incelemede oturulamaz raporu verilen İzmirlioğlu Huzurevi binasının güçlendirilmesi için ihaleye çıkıldı.Köylere Hizmet Götürme...

Huzurevi binasında güçlendirme çalışması yapılacak

ZONGULDAK (AA) - Zonguldak Valiliği tarafından yapılan incelemede oturulamaz raporu verilen İzmirlioğlu Huzurevi binasının güçlendirilmesi için ihaleye çıkıldı.

Köylere Hizmet Götürme Birliği tarafından Ereğli Kaymakamlığı Toplantı Salonu'nda düzenlenen ihaleye, 6 firma katıldı.

Kaymakam İbrahim Çay, gazetecilere yaptığı açıklamada, Bolu'da 24 Kasım 2013 günü meydana gelen depremin ardından oturulamaz raporu verilen ve 54 kişinin kaldığı  binanın güçlendirilmesi için başlatılan ihale sürecinin tamamlandığını söyledi.

Binanın bir an önce güçlendirilmesini arzu ettiklerini vurgulayan Çay, şöyle konuştu:

"İhaleyi, 357 bin 269 lira ile Yoncalı Tekstil İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi aldı. 180 gün işin süresi ama biz bu süreden de önce bu çalışmaların tamamlanmasını istiyoruz. 54 yaşlımızın bulunduğu huzurevinde boşaltma işlemleri tamamlandı. 31 yaşlımız Devrek'te bulunan huzurevine yerleştirildi, 23 yaşlımız ise ailelerine teslim edildi. Bunlar arasında 3 tanesi yatalak hastaydı. Bu yaşlılarımız ambulanslarla huzurevinden alındı."

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber