Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 02 Eylül 2014 - 18:03 Yorum: 0

Huzurevi sakinlerinden Vali Düzgün'e ziyaret

KAYSERİ (AA) - Vali Orhan Düzgün, huzurevinde barınan yaşlıları makamında kabul etti.Valilikten yapılan açıklamaya göre, huzurevi sakinleriyle bir araya gelen Düzgün, yaşlılarla yakından...

Huzurevi sakinlerinden Vali Düzgün'e ziyaret

KAYSERİ (AA) - Vali Orhan Düzgün, huzurevinde barınan yaşlıları makamında kabul etti.

Valilikten yapılan açıklamaya göre, huzurevi sakinleriyle bir araya gelen Düzgün, yaşlılarla yakından ilgilendi.

Huzurevi Müdürü Osman Özgür Göveç'in de eşlik ettiği yaşlılarla sohbet eden Düzgün, ziyaretten duyduğunu memnuniyeti dile getirdi.

Düzgün, huzurevlerindeki olumsuz algının değiştiğini belirterek, "Gençliklerinde, yetişkinlik yaşlarında bu millete hizmet etmiş büyüklerimizin her zaman başımızın üstünde yeri var. Bazı aileler, kendi yanlarında büyüklerine bakma imkanı olmadığı ya da zorlandıkları için bakım, yemek,  çamaşır, sağlık hizmetleri gibi imkanların bulunduğu huzurevlerini tercih ediyorlar. Büyüklerimizin daha rahat bir yaşam sürebilmesi adına huzurevleri çok güzel imkanlar sunuyor" diye konuştu.

Osman Özgür Göveç de Vali Düzgün'e yakın ilgisi ve huzurevine verdiği desteklerden dolayı teşekkür etti.

Ziyaretin ardından huzurevi sakinleri Düzgün ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber