Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Türkiye 06 Ekim 2016 - 12:43 Yorum: 0

Huzurevi sakinlerine kestane partisi düzenlendi

Düzce'nin Akçakoca ilçesinde bulunan Kızılay Yaşlılar Konukevi sakinleri için ziyaretçi bir grup kadın tarafından, kestane partisi düzenlendi.

Huzurevi sakinlerine kestane partisi düzenlendi

Düzce'nin Akçakoca ilçesinde bulunan Kızılay Yaşlılar Konukevi sakinleri için ziyaretçi bir grup kadın tarafından, kestane partisi düzenlendi.

Akçakoca'da Kızılay Yaşlılar Konukevi'ne gelen bir grup kadın ziyaretçi tarafından kestane partisi düzenlendi. Yaşlılara kestane, pasta ve çay ikram eden kadınlar, yaşlıların mutlu olması için uğraş verdiklerini dile getirdiler.

Kadınlar, kendi evlerinde hazırlayıp paketledikleri kavrulmuş kestane paketlerini konukevi sakinlerine ikram ettiler. Kadınların yaptıkları kekleri ve kavrulmuş kestaneleri yiyen huzurevi sakinleri bu ziyaretten memnuniyet duyduklarını ifade ederlerken, çay eşliğinde yapılan keyifli sohbetlerin sonunda huzurevi sakini bazı yaşlılar, şiirler okuyarak gönülleri mest ettiler.

Konukevi Müdürü Suat Çakmak, "Ziyaretler çok anlamlı. İsteriz ki bu özel günler bir günle sınırlı olmasın. Her zaman ziyaretler yapılsın, gönül köprüleri her daim kurulsun" dedi.

Huzurevi sakinlerine güzel bir gün yaşatan bayanlar adına konuşan Meral Küçük Çalışkan ise, "Yaşlılarına hürmet etmeyi bilmeyen milletler çöker. Farklı zamanlarda ağırlıklı olarak hamur işleri hazırlayıp getiriyoruz. Bu kez mevsimi olması itibariyle kestane kavurup getirdik. Güzel bir sohbet gerçekleştirelim istedik" diye konuştu.

40 civarında yaşlının misafir edildiği Kızılay Akçakoca Yaşlılar Konukevi'nde, yaşlılar ve ziyaretçilerin keyifli sohbet ortamı bir saati aşkın devam ederken, bazı konukevi sakinleri personelin iyi davranışlarından dolayı derledikleri şiirleri okuyarak alkış aldılar.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber