Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Güncel 28 Ağustos 2014 - 17:23 Yorum: 0

Huzurevi, yeni yuvaları oldu

Karabük'te huzurevinde kalan 63 yaşındaki Dursun Aslan Mirza ile 75 yaşındaki Kadriye Kılıçer, dünyaevine girdi

Huzurevi, yeni yuvaları oldu

KARABÜK (AA) - Yücel Huzurevi sakinlerinden 63 yaşındaki Dursun Aslan Mirza ile kendisinden 12 yaş büyük Kadriye Kılıçer, dünyaevine girdi. 

Huzurevinde 3 yıldır kalan Mirza ile bir yıldır barınan Kılıçer, bir süre önce görüşmeye başladı. Kısa sürede evlenmeye karar veren çift için salon kiralayan huzurevi yönetimi, ikinci baharlarını yaşayan gelin ve damat için düğün yaptı. 

İki çocuk annesi Kılıçer, gazetecilere yaptığı açıklamada, Allah'ın evlenmelerini kaderlerine yazdığını belirterek, "Ben evlilik teklif ettim. 'Eşin var mı, ayrıldın mı' diye sordum. Bana 'ayrıldım' dedi. 'Evlenmek istemiyor musun' dedim. Bu soruma sesi çıkmadı. Ben de bahçeden bir demet gül alıp kendisine verdim. Sonra yumuşadı, evet yanıtını verdi" diye konuştu.

Bir ay önce huzurevinde tanıştıklarını anlatan Kılıçer, "Bahçede geziyordum. Onu gördüm. Kimseye karışmazdı. Güleryüzlü gördüm. Yüreğime yattı. Tanışmamız böyle oldu. Evlilik bizi çok mutlu etti" dedi. 

İki çocuk babası Mirza da çok mutlu olduğunu kaydederek, herkese teşekkür etti.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber