Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 17 Ağustos 2016 - 09:53 Yorum: 0

Huzurevlerinin davetsiz misafirleri

Antalya'da aralarında mühendis, psikolog, güvenlik görevlisi ve yabancı uyruklu öğrencilerin bulunduğu "Kutup Yıldızı" grubu her hafta bir huzurevini...

Huzurevlerinin davetsiz misafirleri

Antalya'da aralarında mühendis, psikolog, güvenlik görevlisi ve yabancı uyruklu öğrencilerin bulunduğu "Kutup Yıldızı" grubu her hafta bir huzurevini ziyaret ediyor.

12 ile 20 kişiden oluşan ve kendilerine yol gösterici ve yardımcı olan anlamına geldiğini ifade ettikleri "Kutup Yıldızı" ismini veren grup, yaşlı ve kimsesizlerin yakınları haline geldi. Hafta sonlarında bir araya gelen grup üyeleri arasında psikolog, güvenlik görevlisi, öğretmen, mühendis, lise ve iki de Kırgız ve Özbek üniversite öğrencisi bulunuyor.

Ahsen Sena Yılmaz önderliğinde toplanan grup Gülen Kalpler Huzurevi'nde 55 yaş üstü bakıma muhtaç yaşlıları ziyaret etti. Grup üyeleri 65 bakıma muhtaç yaşlı ile tek tek ilgilenip onlarla sohbet edip ellerini öptü. Yaşlıların sevindikleri görülürken bazı yaşlılar ise neden her gün gelmedikleri için sitemde bulundu. Kendilerini gönüllü olarak insanları sevindirmeye ve yardımcı olmaya adadıklarını belirten Yılmaz, "Bizler her hafta kimseden bir karşılık beklemeden huzurevlerini ve buradaki yaşlı insanları ziyaret ediyoruz. Onların gözlerindeki sevinç ışığı bize yetiyor. Ellerini öptüğümüz yaşlı amcalarımız teyzelerimiz bize bol bol dua ediyor ve bütün bir haftayı yeniden ziyaret edeceğimiz günü beklemekle geçiriyoruz" dedi.

Yılmaz ilerleyen günlerde insanları mutlu etmek için çat kapı ziyaretler yapabilecekleri bir dernek kurmak için de hazırlık içinde olduğunu söyledi.

Huzurevlerinin davetsiz misafirleri

Huzurevlerinin davetsiz misafirleri

Huzurevlerinin davetsiz misafirleri

Huzurevlerinin davetsiz misafirleri

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber