Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 15 Eylül 2016 - 23:08 Yorum: 0

‘Huzurlu Kampüs Karabük’ teslim edildi

2009 yılından bu yana Anadolu'da binlerce konuta imza atan, en son İstanbul Beylikdüzü'nde geliştirdiği 500 konut ve 27 ticari üniteden oluşan Huzurlu Marmara...

‘Huzurlu Kampüs Karabük’ teslim edildi

2009 yılından bu yana Anadolu'da binlerce konuta imza atan, en son İstanbul Beylikdüzü'nde geliştirdiği 500 konut ve 27 ticari üniteden oluşan Huzurlu Marmara projesinde son aşamaya gelen Huzurlu İnşaat, Karabük'te Huzurlu Kampüs projesinin anahtar teslim törenini yaptı. Türkiye'nin farklı illerinde yaklaşık 3 bin konut inşa eden Huzurlu İnşaat, şimdi de Anadolu'da devlet memurlarına ve öğrencilere yönelik geliştirdiği Huzurlu Kampüs projesleriyle dikkat çekiyor.

100 yıl Mahallesinde yapılan 136 daire ve 5 ticari dükkan bulunan Huzurlu Kampüs projesinin anahtar teslim töreni gerçekleştirdi.

Huzurlu Kampüs Karabük , Kamu Kurum çalışanları ve öğrencilerin yanı sıra konut alıcılarına da büyük avantaj sağladığını anlatan Huzurlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Bayram Bıyıklı, "Bugüne dek; Manisa'dan Afyon'a, Denizli'den Edirne'ye, Samsun'dan Kütahya'ya Turgutlu'dan Kırklareli'ne, Pınarhisar'dan Boyabat'a, Başmakçı'dan Uzunköprü'ye, Merzifon'a kadar birçok noktada konut projelerine imzamızı attık. Son olarak İstanbul Beylikdüzü'nde 500 konut ve 27 ticari üniteden oluşan Huzurlu Marmara'da son daireleri avantajlı fiyatlarla konut alıcılarına sunuyoruz. Yeni imzalarını atmak üzere olduğumuz Bostancı , Güneşli ve Beylikdüzün'de yaklaşık 700 daire önümüzdeki günlerde temelleri atılacak . Huzurlu İnşaat giderek büyüyor . Büyümemize imkan veren devletimize ve hükümetimize teşekkür ederiz. Bu Projemizde de daire sahiplerine tapularını teslim ettik, iskânlarını aldık. Şimdi de Anadolu'da Huzurlu Kampüs projelerimizle devlet memurlarımıza, üniversite öğrencilerimizin yanı sıra bölge halkına emsalsiz yatırım fırsatı sunuyoruz. Karabük Huzurlu Kampüs projemizde kiralar 850 TL'den başlıyor, kiraya veriliyor. Küçük yatırımların büyük kazanca dönüştüğü bu avantajlı projeden daire almanızı tavsiye ediyorum. Şehir merkezleri ve üniversiteye yakın Huzurlu Kampüs projemizi Samsun ve Kütahya" da devam ettiriyoruz. Merkezi noktalarda yer alan projelerimiz üniversitelere yakınlığı sebebiyle Kamuda görev yapan memurlarımıza ve öğrencilere büyük avantaj sağlıyor. Bölge halkına, memurlarımıza ve ülkemizin teminatı gençlere yatırım yapmaktan mutluyuz" dedi.

Bıyıklı ayrıca, Karabük'teki tüm engellemelere rağmen, karalama kampanyalarına rağmen, bitmez bu iş demelerine rağmen, çok şükür anahtarları teslim ettiklerini de ifade etti.

Devlet Kurumlarına ve üniversiteye yakınlığı nedeniyle Kamu Kurum çalışanları ve öğrenci aileleri tarafından tercih edilen Karabük Huzurlu Kampüs projesinde 1+1 136 daire ve 5 adet dükkan yer alıyor.

‘Huzurlu Kampüs Karabük’ teslim edildi

‘Huzurlu Kampüs Karabük’ teslim edildi

‘Huzurlu Kampüs Karabük’ teslim edildi

‘Huzurlu Kampüs Karabük’ teslim edildi

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber