Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 18 Ekim 2016 - 15:13 Yorum: 0

Hz. Hüseyin için ‘ihsan’ yemeği verildi

Peygamber Efendimizin torunu Hz. Hüseyin'in Kerbela'da 72 yareni ile şehit edilişinin yıl dönümü dolayısıyla Iğdır'da hayırsever iş adamı tarafından...

Hz. Hüseyin için ‘ihsan’ yemeği verildi

Peygamber Efendimizin torunu Hz. Hüseyin'in Kerbela'da 72 yareni ile şehit edilişinin yıl dönümü dolayısıyla Iğdır'da hayırsever iş adamı tarafından "ihsan" yemeği verildi.

Iğdır merkeze bağlı Söğütlü Mahallesi'nde oturan iş adamı ve eski muhtarlar derneği başkanı Asker Çeçen ve oğlu Muharrem Çeçen, Hz. Hüseyin için "ihsan" yemeği verdi. Söğütlü Mahallesindeki evinin bahçesinde verdiği yemeğe Iğdır Valisi Ahmet Turgay Alpman, Jandarma Komutanı Kahraman Dikmen, İl Emniyet Müdürü Yüksel Babal, Ticaret Odası Başkanı Kamil Arslan ve çok sayıda vatandaş katıldı. İş adamı Asker Çeçen, 21 yıldan beri evinde 4 bin kişiye Hz. Hüseyin için "ihsan" yemeği verdiğini söyleyerek, "Hz. İmam Hüseyin'in Kerbela'da şehit edilişi dolayısıyla her yıl "ihsan" yemeği vermekteyiz. Bu yemeği önümüzdeki yıllarda da nasip olursa, 6 ile 10 bin gibi geniş kapsamlı vermeyi düşünüyoruz. Bu yılda Allah nasip etti. Yemeğimize gelen vatandaşlarımızdan ve ilimizin değerli idarecilerinden Allah razı olsun" dedi.

Hz. Hüseyin için ‘ihsan’ yemeği verildi

Hz. Hüseyin için ‘ihsan’ yemeği verildi

Hz. Hüseyin için ‘ihsan’ yemeği verildi

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber