Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Siyaset 26 Mayıs 2022 - 17:03 Yorum: 0

İBB Başkanı İmamoğlu, Van’da caminin temel atma törenine katıldı

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Van'ın Muradiye ilçesinde yapılacak olan Hacı Memduh Erdoğan Camisi'nin temel atma törenine katıldı.

İBB Başkanı İmamoğlu, Van’da caminin temel atma törenine katıldı

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Van'ın Muradiye ilçesinde yapılacak olan Hacı Memduh Erdoğan Camisi'nin temel atma törenine katıldı.

Cumhuriyet Halk Partisi'nin Van'da gerçekleştireceği toplantıya katılmak üzere kente gelen İmamoğlu, Muradiye ilçesinde yapılacak Hacı Menduh Erdoğan Camisi'nin temel atma törenine katıldı. Kendisini Muradiyeli olarak gördüğünü belirten İmamoğlu, "Yıllardır dostluğumuzun, kardeşliğimizin, arkadaşlığımızın olduğu Erdoğan ailesi ile İstanbul'da komşuluk, hemşehrilik duygusu beslediğim güzel ailemizin yuvasında bulunduğumda kendimi ana ocağımda, baba ocağımda hissediyorum. İstanbul; Türküyle, Kürdüyle bütün etnik kökeniyle, hatta farklı inançta insanların bir arada yaşadığı dünyanın en güzel, en kadim kentidir. Bu kentte her şey çok güzel olursa inanıyorum ki Van'da da, Muradiye'de de her şey çok güzel olur. Onun için ben İstanbul'da görevimi yaparken içimden geçeni söyleyeyim; Van'daki, Muradiye'deki bir vatandaşımın, "bu adama, bu delikanlıya helal olsun, işini güzel yapıyor" duasını almak isterim. Bunu Hakkari, Mersin, Konya'dan da isterim. Çünkü biliyorum ki eşi, dostu ve akrabası var. Bu manada dualarınızı eksik etmeyin. Bize güzel enerjinizi yollayın, sizlere mahcup olmayalım ki gelecek günlerde, yıllarda memleketimize dair umutlar da büyüsün" dedi.

İmamoğlu, temel atma töreninin ardından beraberindekilerle esnafı dolaştıktan sonra Muradiye Şelalesi'ni ziyaret etti. Eşi Dilek İmamoğlu ile birlikte şelalede hatıran fotoğrafı çektiren İmamoğlu, daha sonra il merkezine geçti.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber