Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Türkiye 22 Şubat 2018 - 13:08 Yorum: 0

İBB Başkanı Uysal, dünya 2’incisi sporcuyla bir araya geldi

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, ABD'de gerçekleştirilen 2018 Salon Dünya Şampiyonası'nda 2'incilik elde eden başarılı sporcu Yeşim...

İBB Başkanı Uysal, dünya 2’incisi sporcuyla bir araya geldi

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, ABD'de gerçekleştirilen 2018 Salon Dünya Şampiyonası'nda 2'incilik elde eden başarılı sporcu Yeşim Bostan ile bir araya geldi. Uysal, genç sporcudan birincilik beklediğini ifade ederken, Bostan'a 5 cumhuriyet altını ve bir saat hediye etti.

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Mevlüt Uysal, ABD Yankton'da gerçekleştirilen 2018 Salon Dünya Şampiyonası'nda Kadınlar Makaralı Yay kategorisinde gümüş madalya kazanan İstanbul Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü sporcusu Yeşim Bostan'ı kabul etti. Bostan ve antrenörü Ebru Ar Şengül ile İBB Bakırköy Ek Hizmet Binası'nda bir araya gelen Uysal, başarılı sporcuyu tebrik etti. Uysal, Bostan ve antrenörüne çiçek takdim ederken genç sporcudan dünya birinciliği beklediğini ifade etti. Ulusal ve uluslararası yarışmalarda Türkiye'yi temsil eden tüm sporculara başarılar dileyen Başkan Uysal, sporcuların her daim yanında olduklarını belirtti. Başkan Uysal, dünya ikincisi Yeşim Bostan'ı başarısından ötürü kutlarken 5 cumhuriyet altını ile bir saat hediye etti. Başarılı sporcunun antrenörüne ise saat hediye edildi.

"Avrupa'da ilk defa tam puanlı bir bayan sporcu"

Türk bayrağını uluslararası yarışmalarda dalgalandıran tüm sporculara teşekkür etiğini ifade eden İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, "Dünya ikinciliğini tebrik ediyoruz, önemli bir başarı. Daha önemlisi Avrupa'da ilk defa tam puanlı bir bayan sporcu tabi ilk yapanın ismi orada her zaman devam ediyor bu önemli bir şey. Dünyada daha öncesinden bir tane varmış, şu anda ikinci oldu. Kendisini tebrik ediyoruz. İstanbul Büyükşehir Belediyesi şu anda en fazla sporcuya sahip kulübü dolayısıyla geçen yine dünya şampiyonumuz vardı. Her yıl başarılı sporcularımız olacak. Sporcularımıza emek veren antrenörlerimiz de var burada belki kulüp kadar belki kulüpten daha önemli onların katkısı var. Gurur duyuyoruz, bundan sonra kendilerinden dünya birinciliği bekliyoruz, diğer sporcularımızdan da madalya bekliyoruz" diye konuştu.

"Bayrağımızı dalgalandırabilmek beni çok mutlu etti"

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü sporcusu olan ve Amerika'da gerçekleştirilen yarışmada makaralı yay kategorisinde 2'inci olmayı başaran Yeşim Bostan, "Çok çalışmak, kulübümüz sayesinde iyi imkanlarla çalışabilmek bunlar başarı getiren etmenler oldu. Gerçekten çok mutluyum açık havada elde etmiş olduğum dünya şampiyonası derecesinin ardından salonda da aynı başarıyı gösterebilmek ve bayrağımızı dalgalandırabilmek beni çok mutlu etti. Başkanımızın da dediği gibi adımızı her zaman yazacak bir rekora imza attırdığım için çok mutluyum. İlk tam puan atan bayan olduğum için bu çok onur verici" ifadelerini kullandı.

İBB Başkanı Uysal, dünya 2’incisi sporcuyla bir araya geldi

İBB Başkanı Uysal, dünya 2’incisi sporcuyla bir araya geldi

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber