Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Türkiye 23 Temmuz 2017 - 20:18 Yorum: 0

İBB’den Aşiyan Parkı açıklaması

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından Aşiyan Parkı ile ilgili yapılan yazılı açıklamada proje çalışmaları yapıldığı ve ağaçların...

İBB’den Aşiyan Parkı açıklaması

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından Aşiyan Parkı ile ilgili yapılan yazılı açıklamada proje çalışmaları yapıldığı ve ağaçların kesilmesinin söz konusu olmadığı söylendi.

İBB tarafından Aşiyan Parkı ile ilgili yazılı bir açıklama yapıldı. Açıklamada, Aşiyan Parkı'ndan geçecek olan Füniküler hattında proje çalışmaları yapıldığı ve parkta ağaçların kesilmeyeceği belirtilerek, "Aşiyan Parkı'ndan geçecek olan Füniküler hattında proje çalışmaları yapılıyor. Çalışmalarda ağaç kesilmeyecek Anıtlar Kurulu ve Tabiat Varlıkları Kurulu İl Çevre Şehircilik Müdürlüğü, orman mühendislerinin bilgisi dahilinde bazı ağaçlar aynı bölgede taşınacak şekilde planlanıyor. Şantiye bittikten donra yeniden düzenlenecek eski haline getirilecek. Ağaçların kesilmesi söz konusu değildir" denildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber