Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
08:34 20 ilde FETÖ’ye yönelik olarak son bir hafta içinde düzenlenen “Kıskaç-11”...08:33 Sivas’ta yaşlı nüfus artıyor08:21 3 büyük takım taraftarı iftarda buluştu08:15 Altıeylül’de 100 bin ton geri dönüşüm dönüştürüldü08:01 Bakan Yerlikaya: “İnterpol kırmızı bülteniyle aranan 2 suç örgütü lideri İs...07:54 İçişleri Bakanı Yerlikaya: “İnterpol kırmızı bülteniyle ‘Yasa Dışı Örgüt Fa...06:32 Küçükçekmece Atatürk Mahallesi Bahariye Caddesi’nde iş yerinde yangın çıktı...05:56 Bandırma’da kapalı yöntemle prostat ameliyatı04:45 Atay hizmete açtğı Adnan Menderes Kapalı Pazar Yeri’nde mahalle sakinleriil...03:35 Kütahya’da "Oyunuzu hizmet ve eser siyasetinden yana kullanın" çağrısı02:56 Yüksekova’da gökyüzünde ışık saçan cisim cep telefonu kamerasına yansıdı02:26 Bakan Özhaseki: "Deprem bölgesinde 300 binden fazla konut inşaatı devam edi...01:17 Ankara’da çimento tankerinin devrilerek yokuş aşağı kaydığı anlar kamerada01:06 Gaziantep’te yol ortasında silahla vurulmuş kadın cesedi bulundu00:59 Hamza Dağ: “Bıkmadan, usanmadan heyecanımı tüm İzmir’le paylaşacağım”00:48 Edirne’de gastronomi yolculuğu başladı00:43 Ümraniye’de iş yerinde korkutan yangın00:38 İzmir açıklarında 23 düzensiz göçmen kurtarıldı, 2 göçmen yakalandı00:37 Çöplük alanda çıkan yangın paniğe neden oldu00:34 Burdur’da su doldurma kavgasında 1 kişi bıçaklandı
Sami Er
Yerel 10 Eylül 2016 - 10:43 Yorum: 0

İbrahim Hakkı Yağanoğlu, Pankobirlik Yönetimine Seçildi

Erzurum'un başarılı simalarından, S. S. Erzurum Pancar Ekicileri Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Hakkı Yağanoğlu PANKOBİRLİK Yönetimine...

İbrahim Hakkı Yağanoğlu, Pankobirlik Yönetimine Seçildi

Erzurum'un başarılı simalarından, S. S. Erzurum Pancar Ekicileri Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Hakkı Yağanoğlu PANKOBİRLİK Yönetimine seçildi. Erzurum'un tarımını dert ettiklerini, bunun için yerel ve ulusal her kanalda çalışmalar yürüttüklerini ifade eden İbrahim Hakkı Yağanoğlu, PANKOBİRLİK yönetiminde de yer alarak, Erzurum'un pancarda da söz sahibi olması için çalışmalar yürüteceklerini söyledi.

Ankara'da genel kurulu yapılan ve genel başkanlığına Türkiye'nin tarım konusunda kıdemli isimlerinden AK Parti Milletvekili, TBMM Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Başkanı, PANKOBİRLİK Genel Başkanı Recep Konuk'un seçildiği PANKOBİRLİK'in yönetim kurulu üyeliğine çalışmaları ile göz dolduran Erzurum Pancar Ekicileri Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Hakkı Yağanoğlu, yeniden seçildi.

Başkan Yağanoğlu, 31 Pancar Ekicileri Kooperatifinin üst birliği PANKOBİRLİK Yönetim Kuruluna üyeliğine yeniden seçilmesi ile diğer kooperatiflerin yönetim kurulu üyeleri nezdinde olan güvenini tazelemiş oldu.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan PANKOBİRLİK Yönetim Kurulu Üyesi ve Erzurum Pancar Ekicileri Kooperatifi Yönetim Kurlu Başkanı İ. Hakkı Yağanoğlu, PANKOBİRLİK Yönetim Kurulu Başkanı Recep Konuk ile ilk günden itibaren bu yola beraber çıktıklarını ifade ederek, bu yol arkadaşlığının asıl amacının üreticiyi, çiftçiyi kalkındırmak, üreteni desteklemek, Türkiye'nin tarımını büyütmek, Türkiye'nin dünya tarımını yönetir hale gelmesini sağlamak olduğunu belirtti.

"ÜRETİCİYİ GÜÇLENDİRİRSEK ERZURUM'U DA GÜÇLENDİRİRİZ"

Üreticiyi güçlendirmek gerektiğini, üretici güçlendirmenin üretimi, üretimi güçlendirmenin de Erzurum'u güçlendirmek anlamına geldiğini ifade eden Başkan İ. Hakkı Yağanoğlu, "PANKOBİRLİK 1,5 milyonun üzerinde üyesi bulunan ülkemizin en önemli tarım birliklerinden bir tanesidir. Etkisi bakımından ise ülkemizin en önde gelen kurumlarındandır. Bizler üzerimize aldığımız sorumluluğunun bilinciyle çalışmalarımızı sürdüreceğiz.

Bu çerçevede bir taraftan ülkemizde başta pancar olmak üzere her türlü tarım ürününü üreten çiftçinin hakkını koruyacak çalışmalar yaparken, bir taraftan da Erzurum ve civarında ki çiftçimizin sorunlarının çözümü için mücadele yapacağız. Şunu burada ifade etmek istiyorum, tarım ülkemiz için çok önemlidir, birim maliyeti düşürerek, daha küçük alandan daha büyük verimler alacak, bir tek ürüne bağlı kalmayarak ürün çeşitlemelerini sağlayacak çalışmalar yapacağız. Tarım, çiftçi, üretici bu ülkeye yük değildir, bilakis bu ülkenin yükünü taşır. Bunu çalışmalarımızla göstereceğiz. Tarım kalkınmadan Erzurum kalkınmaz, bunu daha yüksek sesle dile getireceğiz ve bu doğrultuda çalışmalar yapacağız. Erzurum pancar sektöründe, şeker sektöründe, tarım sektöründe etkili olması için çalışacağız. Şunun bilincindeyiz, düşüncelerimiz ulusal düzeyde gündeme getirebilmek, çalışmalarımıza daha fazla destek bulmak için PANKOBİRLİK çok önemli bir mecradır. Bu çerçeveden baktığımızda Yönetim Kurulu Üyeliğine tekrar seçilmem, bu çabalarımı, sürdürmem için fırsattır. PANKOBİRLİK'te Başkanımız Recep Konuk ile uyum içinde çalıştığımız bir yönetim kurulumuz var. Başkanımızın ve bizim misyonumuz, tarımımızı geliştirmek ve üreten Türk çiftçisinin elini rahatlatmaktır" dedi.

PANKOBİRLİK Genel Kurulunda oylamalarda Yönetim ve Denetim Kurulları oy birliği ile ibra edilirken faaliyet yılına ait hesaplar da oy birliği ile tasdik edildi. Türkşeker'le birlikte 32 ortağın tam katılımı ve tek listeyle girilen seçimin sonucunda Yönetim Kurulu Asil Üyeliklerine 4 yıl süreyle, Recep Konuk, Ramis Özgen, İ.Hakkı Yağanoğlu, Zafer Arpacı, Ahmet Genç, Yusuf Yazır, Murat Gök, Ramazan Ülker, Nasuh Eroğuz, Kürşat Arslan, Osman Yıldırım seçilirken, Denetim Kurulu Asil Üyeliklerine ise Mustafa Maden, Mehmet Oktay, Bülent Dumlu, Duran Özbudak, Faruk Ünal oy birliği ile seçildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber