Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Spor 11 Eylül 2016 - 16:43 Yorum: 0

İbrahim Pıtırlı’dan bayram mesajı

Kick Boks Federasyonu başkan adayı İbrahim Pıtırlı, Kurban Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımladı.

İbrahim Pıtırlı’dan bayram mesajı

Kick Boks Federasyonu başkan adayı İbrahim Pıtırlı, Kurban Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımladı.

İbrahim Pıtırlı'ın, konuyla ilgili yaptığı yazılı açıklama şu şekilde:

"Mübarek bayramlarımız, milli ve dini duyguların, inançların, örf ve adetlerin uygulanıp sergilendiği, bir toplumda millet olma şuurunun şekillendiği, kuvvetlendiği, dargınlıkların unutulduğu, insanların barıştığı, kardeşçe kucaklaştığı birlik ve beraberliklerimizi önemini yaşadığımız günlerdir.

Bayramlarımız birbirimize olan sevgi ve saygımızı pekiştirmek, aramızdaki dayanışma ve birliği arttırmak, milli ve kültürel değerlerimizi daha da yüceltmek açısından güzel bir vesile teşkil etmektedir.

Kurban Bayramı, cömertliktir, dayanışmadır, empatidir, yoksulların sevindirilmesidir; bu dünyada misafir olduğumuzun ruhumuza bir nakış gibi işlenmesidir. Bayramlar, birlikte ve kardeşçe yaşamanın, milli-manevi değerlerimize sahip çıkmanın, karşılıklı saygı, sevgi ve yardımlaşmanın, paylaşma kültürünün değerini daha fazla idrak ettiğimiz günlerdir.

Kurban Bayramı'nın naif ruhunun, ülkemiz ve milletimiz için hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum.

Sevgi dolu huzurlu nice bayramlar geçirmek dileğiyle, Kurban Bayramı'nı en içten duygularımla kutluyorum."

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber