Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Kültür 12 Mayıs 2022 - 16:39 Yorum: 0

İbrahim Sözen Gençlik Merkezi’nden yılsonu sergisi

Manavgat Belediyesi İbrahim Sözen Gençlik Merkezi ve Salkımevler Kurs Merkezi'nde el sanatları kursu gören bin kadın kursiyer, Atatürk Kültür Merkezi'nde...

İbrahim Sözen Gençlik  Merkezi’nden yılsonu sergisi

Manavgat Belediyesi İbrahim Sözen Gençlik Merkezi ve Salkımevler Kurs Merkezi'nde el sanatları kursu gören bin kadın kursiyer, Atatürk Kültür Merkezi'nde yıl sonu sergisi düzenledi. 11-15 Mayıs Tarihleri arasında gezilebilecek serginin açılış törenine Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, siyasi parti ilçe başkanları, oda başkanları, stk temsilcileri, muhtarlar, kursiyerler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

"Bin kursiyerin emeği"

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, serginin açılış kurdelesini kursiyerlerle birlikte kesti. Halk Eğitim Merkezi eğitmenleri eşliğinde 1 yıl boyunca eğitim gören kadınlar, el emeği eserlerini büyük bir heyecanla görücüye çıkardı. Başkan Şükrü Sözen, kursiyerlerin emekle yaptığı mefruşat, giyim, resim, rölyef, kum sanatı, iğne oyası, Brezilya nakışı, tel kırma, dekotarif ahşap boyama ve ipek böceği kozası gibi eserlerini tek tek inceledi. Birbirinden güzel Atatürk tabloları, nakışlar, giyim ve ahşap boyama sanatı eserleri ise büyük bir beğeni topladı.

"Güzel şeylere yeniden başlıyoruz"

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, Cumhuriyet tarihinin en büyük orman yangınlarını geçiren Manavgat'ta kent olarak hep birlikte yeniden ayağa kalktıklarını ve güzel şeylerin hayata geçirmeye başladıklarını söyledi.

Başkan Şükrü Sözen, " Manavgat'ımızda yaşadığımız felaketten sonra ayağa kalktık ve yeniden hayata başlamaya hep birlikte gayret ettik. Bu süreci el ele vererek aştıktan sonra sosyal aktivitelerimize yeniden başladık. Bugün de bin kadın kursiyerimizin el emeği göz nuru sergi açılışına katıldık. Halk Eğitim Merkezi ve Manavgat Belediyesi öğretmenlerinin de desteğiyle ortaya çıkan her eser, gurur verici ve olağanüstü. Tüm vatandaşlarımızı sergimizi izlemeye davet ediyorum" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber