Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Spor 30 Ekim 2014 - 14:03 Yorum: 0

Ibrahimoviç'ten "Altın Top" itirafı

Ibrahimoviç, "Altın Top'a aday olsam da kazanma şansım zor çünkü Dünya Kupası'nda oynamadım" dedi.

Ibrahimoviç'ten 'Altın Top' itirafı

Fransa'nın önde gelen kulüplerinden Paris Saint-Germain'in (PSG) yıldız golcüsü Zlatan Ibrahimoviç, 23 benlik namzet listesi içinde bulunduğu FIFA Altın Top Ödülü'nü kazanma şansını az bulduğunu söyledi.

PSG TV'ye konuşan İsveçli oyuncu, geçen sezon gösterdiği performanstan huzur duyduğunu belirterek, 'Bence geçen sene kariyerimin azami sezonunu çıkardım. Zaten amacım da her sene kendimi geliştirerek daha iyisini yapabilmek' diye konuştu.

FIFA Altın Top Ödülü'ne namzet gösterilmesine ait görüşlerini belirten 33 yaşındaki oyuncu, 'Aday olsam da kazanma şansım zor sebebi ise Dünya Kupası'nda oynamadım. Birçok harika oyuncu şampiyonada boy gösterdi ve bu sebeple benden fazla aşırı daha avantajlılar' değerlendirmesinde bulundu.

Sahada her süre elinden gelenin en iyisini yapmaya çabaladığını vurgulayan Ibrahimoviç, 'Başarılı olursam ve futbolumu yüksek seviyede sürdürebilirsem, Altın Top'un hala hedeflerim içinde olduğunu söyleyebilirim. Bu sebeple her gün bu kadar fazla aşırı çalışıyorum' ifadelerini kullandı.

Geçen sezon PSG formasıyla şampiyonluk ve ligde gol krallığı sevinci yaşayan Ibrahimoviç, çıktığı 46 maçta 41 gol ve 18 asistlik bir performans sergilemişti.

Haber Kaynağı: MALATYA GÜNCEL
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber