Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Türkiye 26 Mart 2017 - 00:03 Yorum: 0

İç İşleri Bakanı Süleyman Soylu memleketi Trabzon’da

İç İşleri Bakanı Süleyman Soylu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu eleştirerek "Milleti birbirine düşürmek, kin ve nefret ortaya koyabilmek...

İç İşleri Bakanı Süleyman Soylu memleketi Trabzon’da

İç İşleri Bakanı Süleyman Soylu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu eleştirerek "Milleti birbirine düşürmek, kin ve nefret ortaya koyabilmek için "hangi fitneyi ortaya atsam da, hangi fitneyi sağlasam da bu memleket birbirine karışsa" diyen bir adam daha bu ülkeye gelmemiştir" dedi.

Soylu, Trabzon'un Köprübaşı ilçesinde halka seslenirken Kılıçdaroğlu'nun FETÖ ile Katolik nikâhı kıydığını söyledi.

PKK terör örgütünü yerin yedi kat dibine gömmek boyunlarının borcu olduğunu belirten Soylu,"Kıymetli Cumhurbaşkanımızın talimatıdır, Başbakanımızın talimatıdır. Bakan arkadaşlarım topyekun hep birlikte büyük bir mücadeleyi ortaya koymaktadırlar. Biz milletimizin üzerine yıllardan beri maliyet yükleyen kardeşi kardeşe düşürmeye çalışan ahlaksızca medeniyetimizi sorgulamaya çalışan değerlerimizi yoksullaştırmaya çalışan bu PKK terör örgütünü yerin yedi kat dibine sokmak, gömmek bizim boynumuzun borcudur.Evlatlarımız şu anda Hakkari'nin dağlarında mücadele ediyor sizden onlar için dua istiyorum. Şu anda Mardin'de, Tunceli'de, Cudi'de, Tendürek'te, Gabar'da her yerde mücadele ediyorlar. Bugün 32'nin üzerinde operasyon yapıyorlar. Dün sadece Tunceli'de karın altında bu alçakların 24 tane sığınağını ele geçirdiler. Bizimkiler onları kovalıyor onlarda fare gibi kaçıyorlar" dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun yalanı çok rahat konuştuğunu ifade eden Bakan Soylu, "Kılıçdaroğlu Diyarbakır'a gitmiş, Diyarbakır'da salonda 200 kişiye konuştu. Diyarbakır'a gitmek için gitti. Toplam 200 kişiye konuştu, yarısını da giderken götürdü. "Eğer evet verirseniz 4 milyon Suriyeliyi bunlar vatandaş yapacaklar" diyor. Bak bak, ben bu kadar memleketi "kavga kaşağısı" derler bizim burada, adam bir kavga kaşağısı ya. Yani bu kadar içerisinden milleti birbirine düşürmek, kin ve nefret ortaya koyabilmek için "hangi fitneyi ortaya atsam da, hangi fitneyi sağlasam da bu memleket birbirine karışsa" diyen bir adam daha bu ülkeye gelmemiştir. Yalan bunda, fitne bunda. Bunu millet birbirine düşsün diye söylüyor. Onun biraz insafı olsa, biraz vicdanı olsa Türkiye'ye döner ve teşekkür eder ve derki: "Ey AK Parti iktidarı, ey Tayyip Erdoğan, bu insanları orada ölümden kurtardın. Allah razı olsun. Siz bu insanların canını kurtardınız, çocukların, kadınların kötü muamele görmesini engellediniz." Allah razı olsun demiyor da yine yalanla beraber bu ülkede bir nifak tohumu ortaya koymaya çalışıyor. Allah'ım ne günah işledik de bu Kılıçdaroğlu bu ülkede siyaset yapıyor yahu. Ne günah işledik? Bir imtihanla ve bir sınavla karşı karşıyayız. Aynen öyle. Yalanı bu kadar rahat konuşabilen, milletin karşısında konuşabilen yani anlayabilmek mümkün değildir. Elbette ki sabredeceğiz" dedi.

'PKK'yı Kılıçdaroğlu'da kurtaramayacak

PKK'nın biteceğini vurgulayan Bakan Soylu "Şimdi bunlar kimle birleşti Kılıçdaroğlu? PKK ile birleşti mi? FETÖ ile birleşti mi? Şimdi birleştiler. Cumhuriyet Halk Partisi'ne oy verenlere şunu söylemek lazım; Ya bu ülkede evlatlarımız şehit oluyor, geçen gün bir yüzbaşımızı şehit verdik. Kolay mı yetişiyor bir yüzbaşı? Bir önceki operasyonda da orada 4 kişinin etkisiz hale getirilmesi o yüzbaşının operasyonuydu. Şimdi ki operasyonda da epey bir terörist etkisiz hale getirildi ama kendisini şehit verdik. Şimdi terör örgütünün değirmenine bu saatte Kılıçdaroğlu niçin su taşıyor? Allah rızası için soruyorum ya. Niçin su taşıyor ve niçin ona can suyu veriyor? Bunun hesabını bu millet bu dünyada da, öbür dünyada da sorar. CHP'li kardeşlerimize bunu söylemek lazım. Kandil diyor ki, daha dün tehdit yağdırıyor: "Evet çıkarsa biz bittik" Biteceksiniz zaten hiç merak etmeyin. Bu ülkede, bu coğrafyada biteceksiniz zaten. PKK sana söylüyorum seni Kılıçdaroğlu da kurtaramayacak, Hollanda'da, Almanya'da kimsede kurtaramayacak"diye konuştu

Kılıçdaroğlu FETÖ ile Katolik nikahı kuşmuş

Konuşmasında Kılıçdaroğlu'nun FETÖ ile Katolik nikâhı kıydığını öne süren Bakan Süleyman Soylu, "Şimdi öbür ortağı kim? FETÖ. Bak biz Milliyetçi Hareket Partisiyle bir araya geldik, Allah Devlet beyden razı olsun. Bir adım biz attık, bir adım onlar attı. Ortak bir anayasada uzlaştık ve milletimizin önüne getirdik ve bunu anlatıyoruz. Peki bu FETÖ ile nasıl bir uzlaşma sağladın ki, nasıl kol kola girdin ki nerdeyse Gordion'un düğümü gibi bir türlü çözülemiyor. Derler ya, öyle söylerler anlaşılan Kılıçdaroğlu FETÖ ile Katolik nikâhı kıymış. Tam yakışıyor. Tencere kapak olmuşlar çok doğru" ifadelerini kullandı. Bunu üzerine kalabalıktan "Bu çok ağır oldu" yorumu sonrası Bakan Soylu "Yok yok hiç ağır konuşmadım. O FETÖ ile beraber oluyor ağır iş yapmıyor da, benim sözüm mü ağır oluyor?. Bu millet her şeyi görüyor" ifadelerini kullandı.

İç İşleri Bakanı Süleyman Soylu memleketi Trabzon’da

İç İşleri Bakanı Süleyman Soylu memleketi Trabzon’da

İç İşleri Bakanı Süleyman Soylu memleketi Trabzon’da

İç İşleri Bakanı Süleyman Soylu memleketi Trabzon’da

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber