Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Teknoloji 24 Şubat 2016 - 15:07 Yorum: 0

ICCI 2015 Enerji Ödülü İnönü Üniversitesine Verildi

Enerjinin Oscarları olarak bilinen "ICCI 2015 Enerji Ödülleri", Ankara JW Marriott Otel'de yapılan törenle sahiplerine teslim edildi.

ICCI 2015 Enerji Ödülü İnönü Üniversitesine Verildi

Enerjinin Oscarları olarak bilinen "ICCI 2015 Enerji Ödülleri", Ankara JW Marriott Otel'de yapılan törenle sahiplerine teslim edildi.

Üst düzey bir katılım ile bu yıl beşincisi gerçekleştirilen törene Rektör Prof. Dr. Cemil Çelik'in yanı sıra ETKB Müsteşarı Fatih Dönmez, EFDK Başkanı Mustafa Yılmaz, TBMM Çevre Komisyonu Başkanı Cihan Pektaş, TBMM Enerji Komisyonu Başkanı Ziya Altunyaldız ile kamu üst düzey çalışanları, akademik ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve enerji sektörünün önde gelen profesyonelleri katıldı.

Enerji sektörünün Türkiye'deki en önemli etkinliklerinden biri sayılan törende, güneş enerjisi alanındaki ödül, 5.3 MW kapasiteli Güneş Enerji Santrali çalışmasından dolayı İnönü Üniversitesine verildi. Ödülü, İnönü Üniversitesi adına Rektör Prof. Dr. Cemil Çelik aldı.

Değişik alanlarda birçok özel sektör temsilcisinin katıldığı ve ödüllendirildiği törende ödül alan tek kamu kurumu İnönü Üniversitesi oldu.

Daha önce de Sağlık Bakanlığının 14 Mart Tıp Bayramı çerçevesinde geleneksel hâle getirdiği 'Yılın Doktorları Ödül Töreni'nde, karaciğer nakilleri konusunda dünya ölçeğinde sağladığı başarıdan dolayı, İnönü Üniversitesi karaciğer nakli ekibi "Sağlık Çalışanları Ödülü"ne, ayrıca İnönü Üniversitesi öncülüğünde kurulan Malatya Teknopark, "2011-2012 yılından sonra faaliyete geçen Teknoparklar" arasından en iyi 3 Teknopark içerisinde yer alarak ödüle layık görülmüştü.

Haber Kaynağı: MALATYA GÜNCEL
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber