Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Ekonomi 28 Eylül 2020 - 16:18 Yorum: 0

Icertis’e ‘yapay zeka’ ödülü

Icertis, The Peak Tech Laureates'in 2020 Yapay Zeka ödülüne layık görüldü.

Icertis’e ‘yapay zeka’ ödülü

Icertis, The Peak Tech Laureates'in 2020 Yapay Zeka ödülüne layık görüldü.

Sözleşme yaşam döngüsü (CLM) yazılımıyla mümkün olanın sınırlarını zorlayan sözleşme yönetim şirketi Icertis,The Peak Tech Laureates'in 2020 Yapay Zeka Ödülünün (Köklü İşletmeler) sahibi olduğunu açıkladı. Şirketten yapılan açıklamada,

Icertis CTO'su ve Kurucu Ortağı Monish Darda, "Yapay zeka ile çalışan platformumuz için The Peak Tech Laureates'in 2020 ödülünü almaktan onur duyuyoruz" diyerek şöyle devam etti: "Bu ödül, tüm dünyada sözleşme yönetimi için yeni nesil çözümlerin ve Yapay Zeka kritik iş süreçlerine dahil edildiğinde ortaya çıkan muazzam potansiyelin giderek artan öneminin altını çiziyor. ICI platformunun yapay zeka becerilerini sürekli olarak geliştiriyor ve şimdi ve gelecekte müşterilerimizin yararına olacak iş süreçlerinde sözleşme istihbaratı uyguluyoruz."

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber