Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Güncel 28 Kasım 2014 - 22:08 Yorum: 0

İçişleri Bakanı Ala, Erzurum'da

Bakan Ala: "Türkiye'nin inşasının, cumhuriyetin inşasının ilk kongresinin yapıldığı yerdir Erzurum. Şimdi yeni Türkiye'nin inşasının da ilk kongresi Erzurum'dan başlıyor"

İçişleri Bakanı Ala, Erzurum'da

ERZURUM (AA) - İçişleri Bakanı Efkan Ala, "Türkiye'nin inşasının, cumhuriyetin inşasının ilk kongresinin yapıldığı yerdir Erzurum. Şimdi yeni Türkiye'nin inşasının da ilk kongresi Erzurum'dan başlıyor" dedi.

AK Parti Erzurum İl Başkanlığı'nın gerçekleştireceği 5. Olağan İl Kongresi için kente gelen Ala'yı, havalimanında Vali Ahmet Altıparmak, İl Jandarma Komutanı Albay Uysal Ağaoğlu, Belediye Başkan Vekili Eyüp Tavlaşoğlu, Emniyet Müdürü Kamil Karabörk, ilçe belediye başkanları ve partililer karşıladı.

Kendisini karşılayanlarla tek tek tokalaşan Ala, AA muhabirine yaptığı açıklamada, il kongrelerini Türkiye çapında Erzurum'dan başlattıklarını belirterek, yarın Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun da Erzurum'a geleceğini söyledi.

Bakan Ala, "Türkiye'nin inşasının, cumhuriyetin inşasının ilk kongresinin yapıldığı yerdir Erzurum. Şimdi yeni Türkiye'nin inşasının da ilk kongresi Erzurum'dan başlıyor. Milletimize, memleketimize hayırlı uğurlu olsun" diye konuştu.

Hem başbakana coşkulu bir karşılama yapacaklarını hem de coşkulu bir kongre olacağını vurgulayan Ala, "Çünkü etrafımıza baktığımız zaman başka ülkelere, komşu ülkelere Türkiye'de siyasi istikrarın ne kadar önemli bir husus olduğunu hep birlikte hem görüyoruz hem yaşıyoruz. Erzurum da bu siyasi istikrarın arkasındadır, hep arkasında olmuştur, bundan sonrasında da arkasında olacak ve bu siyasi istikrardan Erzurum'a yapılması gereken katkının takipçisi de biz olacağız" şeklinde konuştu.

Bakan Ala, daha sonra havalimanından ayrıldı.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber