Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Siyaset 19 Eylül 2016 - 11:33 Yorum: 0

İçişleri Bakanı Soylu, 19 Eylül Gaziler Günü’nde Anıtkabir’i ziyaret etti

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla Anıtkabir'de düzenlenen törene katıldı.

İçişleri Bakanı Soylu, 19 Eylül Gaziler Günü’nde Anıtkabir’i ziyaret etti

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla Anıtkabir'de düzenlenen törene katıldı.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu beraberindeki heyetle birlikte Arslanlı Yol'dan Anıtkabir'e geldi. Bakan Soylu'nun Atatürk'ün Mozele'sine çelenk koymasının ardından saygı duruşunda bulunuldu. İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından Misak-ı Milli Kulesi'ne geçen Bakan Soylu, 19 Eylül Gaziler Günü münasebetiyle Anıtkabir Özel Defteri'ne şunları yazdı:

"Aziz Atatürk, 19 Eylül Gaziler Günü münasebetiyle ülkesi ve milleti için şehadeti göze alan vatanseverliğin ve kahramanlığın yaşayan abideleri gazilerimizle birlikte huzurunuzdayız. Üzerinde yaşadığımız bu cennet vatan bizlere şehit ve gazilerimizin mirasıdır. Aziz şehit ve gazilerimiz sayesinde millet olarak tarih sahnesinde birlik ve bütünlük içinde var olmaya devam ediyoruz. Geçmişte olduğu gibi bugün de 15 Temmuz darbe kalkışmasının önlenmesinde gösterdikleri üzere vatanımızın bütünlüğü, milletimizin bağımsızlığı, devletimizin bekası için canlarını vermeye hazır gazilerimiz, milletimizin haklı gurur kaynağı olmaya devam etmektedirler. Şehitlerimizin kanları ve gazilerimizin fedakarlıkları ile kurduğun Türkiye Cumhuriyeti'ni yükseltip, ülkemizi geleceğe güven içinde taşıma azmindeyiz. Ruhun şad olsun."

Bakan Soylu, Anıtkabir Özel Defteri'ni imzaladıktan sonra Anıtkabir'in bahçesindeki öğrencilerle biraraya gelerek yeni eğitim, öğretim döneminde başarılar diledi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber