Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Asayiş 26 Ekim 2018 - 13:08 Yorum: 0

İçişleri Bakanı Soylu, Yunan Göç Bakanı ile bir araya geldi

Kartepe Zirvesi'ne katılan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve Yunanistan Göç Politikaları Bakanı Dimitris Vitsas, zirvenin açılışı sonrasında bir...

İçişleri Bakanı Soylu, Yunan Göç Bakanı ile bir araya geldi

Kartepe Zirvesi'ne katılan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve Yunanistan Göç Politikaları Bakanı Dimitris Vitsas, zirvenin açılışı sonrasında bir araya gelerek resmi görüşme gerçekleştirdi.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından geçtiğimiz yıl ilki düzenlenen Kartepe Zirvesi, devam ediyor. Kartepe'de bulunan bir otelde, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu'nun ev sahipliğinde düzenlenen zirveye içişleri Bakanı Süleyman Soylu, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Avrupa Birliği Türkiye Delegasyonu Başkanı Christian Berger, Yunanistan Göç Politikaları Bakanı Dimitris Vitsas, Birleşmiş Milletler Türkiye Mukim Koordinatörü İrana Vojackova Sollorado, Yunanistan eski başkanı George Papandreou, Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy, milletvekilleri, ilçe belediye başkanları, siyasi pati ve STK temsilcileri, akademisyenler ve çok dayıda davetli katıldı.

Zirvede yapılan açılış konuşmalarının ardından Bakan Soylu ve Yunanistan Göç Politikaları Bakanı Dimitris Vitsas bir araya geldi. İki ülkeden de heyetlerin bulunduğu görüşme basına kapalı olarak gerçekleştirildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber