Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 20 Ekim 2014 - 14:13 Yorum: 0

İçişleri Bakanlığının "Yerinde Hizmet Projesi"

Kırşehir'de mağdurların ifadesi olay yerinde alınmaya başlandı

İçişleri Bakanlığının 'Yerinde Hizmet Projesi'

KIRŞEHİR (AA) - İçişleri Bakanlığının, hırsızlık, kapkaç, gasp gibi suçlardan mağdur olan vatandaşların işlemlerinin daha kısa sürede bitirilmesini amaçlayan projesi, Kırşehir'de uygulanmaya başladı.

Alınan bilgiye göre, Levent Ö'yü (30) telefonla arayan dolandırıcılar, ödül kazandığını ancak ödülü alabilmesi için verecekleri banka hesap numarasına 600 lira yatırmasını istediler.

Bankaya giderek dolandırıcıların istedikleri parayı hesaplarına yatıran Levent Ö'yü, uzun süre telefonla konuşmasından şüphelenen Asayiş Şube Müdürlüğü Güven Timleri uyardı.

Dolandırıldığını anlayan Levent Ö, bankaya yatırdığı parayı bloke ettirdi. 

Olayla ilgili soruşturma başlatan polis, İçişleri Bakanlığının, hırsızlık, kapkaç, gasp gibi suçlardan mağdur olan vatandaşların işlemlerinin daha kısa sürede bitirilmesini amaçlayan projesi kapsamında da Levent Ö'nün ifadesini olay yerinde aldı. 

 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber