Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Kültür 24 Ekim 2017 - 12:38 Yorum: 0

İçme Suyu Hatları Özel Mülkiyet Alanlarından Çıkartıldı

Muğla Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MUSKİ) Genel Müdürlüğü, il genelinde olduğu gibi Menteşe ilçesinde de içme suyu çalışmalarına...

İçme Suyu Hatları Özel Mülkiyet Alanlarından Çıkartıldı

Muğla Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MUSKİ) Genel Müdürlüğü, il genelinde olduğu gibi Menteşe ilçesinde de içme suyu çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Çalışmalar kapsamında Bayır ve Meke mahallelerinde içme suyu hatlarının bir kısmının özel mülkiyet içerisinde kalması sebebiyle MUSKİ ekipleri tarafından çalışma başlatıldı.

Uzun yıllardır içme suyu hatlarının özel mülkiyet alanı içerisinde olması, MUSKİ ekipleri hat üzerinde meydana gelen sorunlara müdahale etmesini zorlaştırıyordu. Ayrıca hat üzerinde meydana gelen su kaçaklarının ve yapılacak olan yenileme çalışmalarının vatandaşın özel mülkiyet alanı içerisinde olması nedeniyle MUSKİ ekipleri özellikle kazı çalışmalarında sorun yaşıyordu. Bu nedenle Meke mahallesinde özel mülkiyet içerisinde kalan Çiftlik isale hattının yer değiştirme çalışmaları tamamlandı. Bayır Mahallesi'nde ise Asfaltaltı mevkii ve Kurşunlu caddesinde de özel mülkiyet hattı içerisinde kalan içme suyu hattı yol kenarında taşınarak vatandaşın mağduriyeti giderildi.

Konu ile ilgili Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan açıklamada; "İçme suyu hatlarının özel mülkiyet alanı içerisinde kalması herhangi bir arıza meydana geldiğinde arızasının süresi uzatıyor hem de içme suyu hattının yer aldığı mülk sahibi vatandaşları mağdur ediyordu. Ayrıca özel mülkiyet içerisinde kalan içme suyu hatları eskimiş ve kullanım ömürlerini tamamlamıştı. Ekipler içme suyu hattını özel mülkiyet alanı içerisinden çıkartarak hem vatandaşın mağduriyetini giderdi hem de içme suyu hatları yenilenerek vatandaşların uzun yıllar sağlıklı bir şekilde kullanabilecekleri içme suyu hatlarını hizmete sundu" dedi.

İçme Suyu Hatları Özel Mülkiyet Alanlarından Çıkartıldı

İçme Suyu Hatları Özel Mülkiyet Alanlarından Çıkartıldı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber