Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Siyaset 26 Şubat 2015 - 18:55 Yorum: 0

İddiamız doğrulandı... Porgalı CHP'den Aday adayı!

Malatya Güncel'in geçtiğimiz günlerde iddia ettiği Hulusi Porgalı, 7 Haziran’da yapılacak olan Milletvekili seçimlerinde CHP’den aday adayı oldu.

İddiamız doğrulandı... Porgalı CHP'den Aday adayı!

MALATYA GÜNCEL - Malatya Güncel'in geçtiğimiz günlerde iddia ettiği Hulusi Porgalı, 7 Haziran’da yapılacak olan Milletvekili seçimlerinde CHP’den aday adayı oldu.

30 Mart Yerel Seçimlerinde Malatya’nın Yeşilyurt İlçesinde CHP’den belediye başkan adayı olan Hulusi Porgalı, 7 Haziran’da yapılacak olan Milletvekili seçimlerinde CHP’den aday adayı oldu.

Aday adaylığı başvuru dosyasını Ankara’da Parti Genel Merkezi’ne teslim eden Hulusi Porgalı, Malatya’da da CHP İl Binası’nda düzenlediği basın toplantısı ile aday adaylığını kamuoyu ile paylaştı. Geçtiğimiz yerel seçimlerde CHP’nin Yeşilyurt Belediye Başkan adayı olarak mücadele ettiğini belirten Porgalı, her gününü dolu dolu geçirdiği bu süreçte CHP’nin tüm organlarının desteğini yanında gördüğünü söyledi.
Porgalı, 7 Mart’ta Malatya’da yapılacak ön seçimde partinin yetkili organlarının ve delegelerinin en doğru kararı vereceğinden kuşkusunun olmadığını belirterek, bu yarışta yer alan diğer aday adaylarına da başarılar diledi.
Daha sonra söz alan CHP Malatya İl Başkanı Enver Kiraz ise, aday adaylığı başvurularının 1 Mart günü sona ereceğini belirterek, ön seçimlerin ise 7 Mart’ta yapılacağını söyledi. Kiraz, başvuruda bulunan Porgalı’nın yerel seçimlerde partileri adına önemli bir yarış ortaya koyduğunu ve bir siyaset profili çizerek başarı elde ettiğini belirterek “Bu süreçte kendisine başarılar diliyorum” dedi.
7 Haziran 2015’te yapılacak olan Genel Seçimleri CHP olarak çok önemsediklerini belirten Kiraz,” Çünkü bir değişime ihtiyaç olduğunu toplumun bütün kesimleri görüyor. Malatya’da her gün artan işsizlik, yoksulluk Malatya’nın belini bükmeye devam ediyor. Esnafın durumu da ortada emeklinin durumu da. Toplumun tüm kesimleri ciddi sıkıntılar içinde. Türkiye’ye baktığımızda özgürlükler ve demokrasi adına insan hakları anlamında her gün geriye gidiyoruz” dedi.

Haber Kaynağı: MALATYA GÜNCEL
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber