Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Türkiye 15 Eylül 2016 - 13:08 Yorum: 0

İdo ve Gülben Ergen EXPO’da sahne aldı

EXPO 2016 Antalya'da şarkıcı ve DJ İdo Tatlıses ve pop-fantezi müziğin sevilen ismi Gülben Ergen konser verdi.

İdo ve Gülben Ergen EXPO’da sahne aldı

EXPO 2016 Antalya'da şarkıcı ve DJ İdo Tatlıses ve pop-fantezi müziğin sevilen ismi Gülben Ergen konser verdi. Gülben Ergen, söylediği birbirinden güzel şarkılarla EXPO 2016 ziyaretçilerine adeta çifte bayram yaşattı.

EXP0 2016 Antalya'da düzenlenen yerli konserler serisinde dün gece, şarkıcı ve DJ İdo Tatlıses ve pop-fantezi müziğin sevilen ismi Gülben Ergen, Turkcell Büyük Amfi Tiyatro'da sahne aldı. Sunuculuğunu Süper FM'in program yapımcılarından Duygu Özkan'ın yaptığı gecede, ilk olarak sahneye ise İdo Tatlıses çıktı. Konserine 2015 yılında çıkardığı "Marifet" adlı şarkıyla başlayan İdo Tatlıses'i annesi Derya Tuna da yalnız bırakmadı.

Sahnede dansçıların eşlik ettiği gecede İdo Tatlıses, hareketli ve slov şarkılarını, EXPO 2016 Antalya'da hayranları için söyledi. Yaklaşık 1 saat sahnede kalan İdo Tatlıses'e, konser sonrası İpek kozasından yapılan EXPO 2016 Antalya'nın sembol çiçeği şakayık plaketi takdim edildi.

İdo Tatlıses'ten sonra ise sahneye, toplam albüm satışı 2 milyonun üzerinde olan pop ve fantezi müziğin sevilen ismi Gülben Ergen çıktı. "Arka sokaklarda" adlı şarkısıyla sevenlerinin karşısında yer alan Ergen, "Bu ne muhteşem bir kalabalık. Hoş geldiniz. Sonunda EXPO, sonunda Antalya'dayım. Uzun zamandır beklediğim ve son derece önemsediğim bir konser" dedi.

Yeni ve eski şarkılarını bu sefer de beş bin kişi kapasiteli Turkcell Büyük Amfi Tiyatro'yu hınca hınç dolduran sevenleri için söyleyen ünlü sanatçı Ergen, EXPO 2016 ziyaretçilerine adeta çifte bayram yaşattı. İpek kozasından yapılan EXPO 2016 Antalya'nın sembol çiçeği şakayık plaketi takdimi sırasında ise Ergen, "En az sizin kadar güzel çiçeğim. EXPO ailesine, emek veren herkese ve sanatçılara teşekkür ediyorum" ifadesini kullandı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber