Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Ramazan 2015 15 Temmuz 2015 - 11:22 Yorum: 0

İftar Çadırında şerbet ve lokum ikramı

Malatya ili Battalgazi Belediye İftar Çadırı’nda, vatandaşlara iftar sonrası Türk Kızılayı Malatya Şube Başkanlığı tarafından şerbet ikramı yapıldı.

İftar Çadırında şerbet ve lokum ikramı

Malatya ili Battalgazi Belediye İftar Çadırı’nda, vatandaşlara iftar sonrası Türk Kızılayı Malatya Şube Başkanlığı tarafından şerbet ikramı yapıldı. Şerbet ikramının yapıldığı iftar programına Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan da katıldı.

Türk Kızılayı Malatya Şube Başkanı Av: Umut YALÇIN, Yönetim Kurulu Üyelerinden Ramazan Soylu, Gazal KARALI, Güneybatı Anadolu Bölge Kan Merkezi Bölge Müdürü Osman Özgül, Kızılay Üyeleri Kübra CAN, Derya ARSLAN , Özgür AKAR, Erhan COŞKUN ve Ahmet PEKER'in katılımları ile Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin GÜRKAN'ın vermiş olduğu iftar yemeği ardından İftar Çadırındaki 1500 civarında misafire şerbet ve lokum dağıtımı yapıldı. 

Şerbet dağıtımı öncesi söz alan Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Ramazan ayı ile birlikte her akşam Battalgazi Belediyesi İftar Çadırı’nda yaklaşık 1.500 kişilik iftar yemeği verildiğini belirterek, Böyle bir iftar sofrasında vatandaşlarla birlikte olmaktan Battalgazi Belediyesi ailesi olarak son derece mutlu olduklarını, ve iftar sonrasında şerbet dağıtımı yapacak olan memleketimizde ne zaman bir düşkün olmuşsa, bir afet veya başka bir afet olmuşsa orada yanımızda hissettiğimiz Kızılay teşkilatının Malatya Şubesinin değerli başkan ve üyelerinin bu konudaki hassasiyetlerini tebrik ediyor ve teşekkür ediyorum demiştir.

Kızılay Şube Başkanı Yalçın; "Bugüne kadar tüm organizasyon ve çalışmalarda açık desteğini esirgemeyen Battalgazi Belediyesi ile birlikte bir organizasyona imza atmak bizim için önemli. Kızılay'a verilen bu desteğin bilhassa kan ihtiyacının üst seviyelere yükseldiği kırmızı alarm verdiği bu günlerde kan Bağış çadırlarımızı kaldıran ve bundan sonra da kısıtlamalara gideceğini sözlü olarak belirten diğer Belediyelere de örnek olması gerektiğini düşünmekteyim. Kızılay'ın hayatın her alanında bulunduğunu hissettirebilmek arına düzenlediğimiz bu organizasyona katılan tüm vatandaşlarımıza da afiyet ve sağlık dilerim. " dedi.

Program son olarak vatandaşlara yemek dağıtımı ve iftar sonrası ise, Kızılay Malatya Şubesi’nin şerbet ikramı ile son buldu.

Haber Kaynağı: MALATYA GÜNCEL
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber