Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 25 Nisan 2019 - 17:29 Yorum: 0

İftar Organizasyonları

Ramazan süresince iftarlarınızı eşsiz boğaz manzarası eşliğinde gerçekleştirmek isterseniz, Beyaz Martı Davet Gemisi siz ve konuklarınıza kusursuz zaman geçirmenizi vaat ediyor.

İftar Organizasyonları

Ramazan süresince iftarlarınızı eşsiz boğaz manzarası eşliğinde gerçekleştirmek isterseniz, Beyaz Martı Davet Gemisi siz ve konuklarınıza kusursuz zaman geçirmenizi vaat ediyor. Profesyonel ve tecrübeli ekiplerimizce, her dakikasında hizmet kalitesini hissedebileceğiniz iftar organizasyonları sırasında, bu kutsal günlerde manevi huzuru doruklarda yaşabilirsiniz. Şehrin altın gerdanlığı olarak tabir edilen, İstanbul’un eşsiz tarihi dokusu ve anıtlarıyla camilerden yükselen ezanlar eşliğinde, orucunuzu açarsınız.

Boğazın sularında ilerlerken, geniş ebatlardaki teknelerimizde, özenle hazırlanmış sofraların etrafında, yakınlarınızla bu muhteşem tecrübeye şahitlik etmek istemez misiniz? Tarihi yalılar, saraylar, müzeler ve Ramazan için ışıklarla donatılmış camilerimizin seyrine dalarken, ruhunuzu da doyurabilirsiniz.

İftar Organizasyonları Fiyatları

Her detayla ayrı özenle ilgilenilen teknemizde, güler yüzlü personelimizin üstün hizmetinden faydalanma olanağı yakalarsınız. Hizmet içeriklerinin tümünü yasal şekilde sağlayan yönetim şeklimiz, sadece iftar organizasyonları için değil, bayi toplantıları içinde düşünülebilir. Beyaz Martı Davet Gemisi firmamızın, üstün tecrübesini yaşayarak, ailemize dâhil olmak istiyorsanız, başvurularınızı bekliyoruz.

İftar organizasyonları hakkında ayrıntılı bilgiyi, sitemizin https://www.beyazmartidavetgemisi.com/iftar-organizasyonlari/ kısmından bulabilirsiniz.

ETİKETLER: İftar Organizas
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber