Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 23 Temmuz 2014 - 18:13 Yorum: 0

İftar programlarını iptal ederek yardım yaptılar

Aktif Sağlık-Sen Elazığ Şubesi, başlattıkları kampanya kapsamında, Elazığ'daki ihtiyaç sahibi 200 aileyle Filistinlilere ve Irak'taki Türkmenlere yardım gönderdi

İftar programlarını iptal ederek yardım yaptılar

ELAZIĞ (AA) - Aktif Sağlık-Sen Elazığ Şubesi, "iftarı evde yapıyoruz, yoksullara ulaşıyoruz" sloganıyla başlattıkları kampanya kapsamında ihtiyaç sahiplerine yardımda bulundu.

Aktif Sağlık-Sen Şube Başkanı Ümit Karataş, yaptığı yazılı açıklamada, bu ramazanda tüm iftar organizasyonlarını iptal ettiklerini belirterek, Elazığ'daki ihtiyaç sahibi 200 aileyle Filistinlilere ve Irak'taki Türkmenlere yardım gönderdiklerini belirtti.

Zekat ve fitre yardımlarını da İsrail'in bombaları altında inleyen Filistinlilere ve Irak'taki Türkmenlere yaptıklarını belirten Karataş, "Bu gece idrak edilecek olan Kadir Gecesi'nin ve yaklaşan Ramazan Bayramı'nın tüm İslam alemine huzur ve barış getirmesini diliyoruz. Başta Filistin olmak üzere Irak'ta, Doğu Türkistan'da, Suriye'de ve diğer Müslüman coğrafyasında akan kanın durmasını diliyoruz" ifadesini kullandı.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber