Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 25 Haziran 2016 - 18:43 Yorum: 0

İftar Yerine İHH’ya Bağış

Ulaştırma Memur-Sen Adıyaman Temsilciliği iftar yemeği yerine İHH Adıyaman Şubesi'ne Ramazan kumanyası yardımında bulunuldu.

İftar Yerine İHH’ya Bağış

Ulaştırma Memur-Sen Adıyaman Temsilciliği iftar yemeği yerine İHH Adıyaman Şubesi'ne Ramazan kumanyası yardımında bulunuldu.

Ulaştırma Memur-Sen bu yıl iftar programı yerine Ramazan ayında ihtiyaç sahibi olan kişilere kumanya yardımı yapma kararı aldı. Ulaştırma Memur-Sen Adıyaman İl Temsilcisi Mahmut Çelik, hazırladıkları kumanyaları İHH Adıyaman Şube Başkanı Fadıl Akkuş'a teslim etti.

Mahmut Çelik, bu yıl alınan bir kararla Ramazan ayında farklı bir uygulama yaptıklarını belirterek, "Bu seneki Türkiye genelinde iftar yemekleri iptal edildi. Bizde bu vesileyle belki İHH kadar yardım edilecek yerleri daha iyi bilemeyiz diye İHH aracılığıyla yardımlarımızı yapmak istedik. İnşallah cenabı Allah kabul eder ve hayırlara vesile olur" dedi.

İHH Adıyaman Şube Başkanı Fadıl Akkuş ise, "Ramazan ayında ihtişamlı iftarlar yapmak yerine bu iftarlara harcanacak paralarla ihtiyaç sahibi kardeşlerimiz, yetim ailelerimiz ve Suriyeli kardeşlerimizi sevindirebiliriz. Kumanya yapıp dağıtarak bu insanları mutlu edebiliriz. Hem böyle bir hayra vesile olacağız hem de bu tür görkemli iftarları yapmaktan vazgeçmiş olacağız. Bu manada Ulaştırma Memur-Sen Başkanımız ve yönetim kurulunu gösterdiği bu hassasiyetten dolayı tekrar teşekkür ediyorum. İftar programına verecekleri parayı veya oraya yapacakları masrafı kumanyaya çevirip bizlere teslim ettiler. Bizlerde inşallah ihtiyaç sahibi ailelerimize dağıtmak üzere kendilerinden teslim aldık ve en kısa sürede emanetleri sahiplerine ileteceğiz" şeklinde konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber