Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 17 Nisan 2022 - 19:08 Yorum: 0

İftara giderken kaza yaptılar: 2 yaralı

Samsun'da piknik alanına iftar yapmaya gidenlerin içinde bulunduğu hafif ticari araca bir başka aracın arkadan çarpması sonucu meydana gelen kazada 2 kişi...

İftara giderken kaza yaptılar: 2 yaralı

Samsun'da piknik alanına iftar yapmaya gidenlerin içinde bulunduğu hafif ticari araca bir başka aracın arkadan çarpması sonucu meydana gelen kazada 2 kişi yaralandı.

Kaza, Samsun'un İlkadım ilçesi Baruthane Mahallesi Atatürk Bulvarı Batıpark yol ayrımında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Erkan Tuna idaresindeki 31 NN 677 plakalı hafif ticari araç önünde seyir eden ve piknik alanına dönüş yapmak isteyen Nuran Çinik yönetimindeki 16 BHR 68 plakalı hafif ticari araca arkadan çarptı. Kazada, hafif ticari araç sürücüsü Erkan Tuna ile diğer araçta bulunan Arzu Çinik (72) yaralandı. Yaralılar, Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralanan Arzu Çinik'in kızı Nuran Çinik ile birlikte piknik alanında iftar yapmak için Batıpark'a gittikleri öğrenildi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber