Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 15 Ekim 2016 - 12:43 Yorum: 0

Iğdır’da HZ.Hüseyin için ihsan yemeği verildi

Peygamber Efendimizin torunu Hz. Hüseyin'in Kerbela'da 72 yareni ile şehit edilişinin 1377. yıl dönümü dolayısıyla Iğdır'da hayırsever vatandaşlar tarafından...

Iğdır’da HZ.Hüseyin için ihsan yemeği verildi

Peygamber Efendimizin torunu Hz. Hüseyin'in Kerbela'da 72 yareni ile şehit edilişinin 1377. yıl dönümü dolayısıyla Iğdır'da hayırsever vatandaşlar tarafından "İhsan" yemeği verildi.

Iğdır merkeze bağlı Söğütlü Mahallesinde oturan vatandaşlar, kendi aralarında topladıkları para ile Hz. Hüseyin için İhsan yemeği verdi. Mahallede bulunan cami bahçesinde verilen İhsan yemeğine Iğdır Valisi Ahmet Turgay Alpman, Cumhuriyet Başsavcısı Sedat Turan ve vatandaşlar katıldı. Yemeğe katılan Vali Alpman, "Söğütlü mahallesi sakinlerini kutluyorum. Hz. Hüseyin için hayır yemeği vermek, birlik ve beraberlik içinde olma geleneğini yaşatmak güzel. Bu hayır yemeğinde, maddi ve manevi emeği gecen herkesin Allah hayrını kabul etsin" dedi.

Daha sonra bir konuşma yapan mahalle cami İmam Hatipi Hüseyin Türkeli ise, "Hz. İmam Hüseyin'in Kerbela'da şehit edilişi dolayısıyla mahalle sakinleriyle birlikte, imce usulü bir araya gelerek ihsan yemeği verdik. İhsan yemeğimize gelen vatandaşlarımızdan ve ilimizin değerli idarecilerinden Allah razı olsun" dedi.

mahalle sakinleri ise, "Hz. Hüseyin'in hayrına kendi aramızda para toplayıp bu ihsan yemeğini verdik. Bunu her yıl sürdüreceğiz"şeklinde konuştular.

Iğdır’da HZ.Hüseyin için ihsan yemeği verildi

Iğdır’da HZ.Hüseyin için ihsan yemeği verildi

Iğdır’da HZ.Hüseyin için ihsan yemeği verildi

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber