Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 25 Şubat 2020 - 12:48 Yorum: 0

Iğdır’da kar yağışı başladı

Türkiye'nin tüm doğusunda başlayan kar yağışı Iğdır'da da etkili oldu. Sabah saatlerinde başlayan yağmur daha sonra yerini kar yağışına bıraktı.

Iğdır’da kar yağışı başladı

Iğdır'da sabah saatlerinde başlayan yağmur yerini kar yağışına bıraktı.

Türkiye'nin tüm doğusunda başlayan kar yağışı Iğdır'da da etkili oldu. Sabah saatlerinde başlayan yağmur daha sonra yerini kar yağışına bıraktı. Sulu kar ve kar şeklinde kendini gösteren yağış, vatandaşlara zaman zaman zor anlar yaşattı. Iğdır'ın yüksek kesimlerinde yoğun kar yağışı devam ederken bazı köy yollarının ise kapandığı belirtildi. Iğdır-Doğubayazıt karayolunda sürücüler araçları dikkatli bir şekilde ilerlediler. Pamuk geçidinde de etkili olan kar yağışı ile birlikte yoğun sis de etkili oldu.

Yetkililer, özellikle buzlanma ve sisin düşürdüğü görüş mesafesine karşı sürücüleri, tedbirli olmaları konusunda uyardı.

Iğdır’da kar yağışı başladı

Iğdır’da kar yağışı başladı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber