Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 23 Nisan 2014 - 09:33 Yorum: 0

Iğdır'da kültürevi açılışı

 IĞDIR (AA) - Iğdır'da "SODES ile köylerimiz daha güzel" Projesi kapsamında yaptırılan Kültürevi'nin açılışı törenle yapıldı. Vali Davut Haner, açılış için gittiği Karakoyunlu...

Iğdır'da kültürevi açılışı

 IĞDIR (AA) - Iğdır'da "SODES ile köylerimiz daha güzel" Projesi kapsamında yaptırılan Kültürevi'nin açılışı törenle yapıldı. 

Vali Davut Haner, açılış için gittiği Karakoyunlu ilçesinde kaymakamlık Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'nın "Karakoyunlu'nun Çınarları" isimli projesini inceledi.

Haner daha sonra, Köylere Hizmet Götürme Birliği'nce yürütülen Kültürevi'nin açılışını gerçekleştirmek üzere tören alanına geçti.

Haner, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başlayan programda yaptığı konuşmada, toplum yararına yapılan sosyal amaçlı projelerin önemine değinerek, ihtiyaç halinde projelere valilik olarak da destek verileceğini söyledi.

Yapılan konuşmalar ve folklor gösterisinin ardından spor salonu, müzik atölyesi, resim atölyesi ve kütüphaneden oluşan Kültür Evi'nin açılışı gerçekleştirildi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber