Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 10 Ekim 2016 - 14:28 Yorum: 0

Iğdır’da kura çekimi

Iğdır Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesindeki okullarda çalışmak üzere İş-Kur aracılığıyla alınacak 150 kişilik iş için başvuru yapan 3 bin kişi...

Iğdır’da kura çekimi

Iğdır Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesindeki okullarda çalışmak üzere İş-Kur aracılığıyla alınacak 150 kişilik iş için başvuru yapan 3 bin kişi arasında kura çekimi yapıldı.

İskender Iğdır Kapalı Spor Salonunda noter huzurunda yapılan kura çekimi öncesi polis ekipleri geniş güvenlik önlemi aldı. Zaman zaman izdiham yaşanırken, kurayla belirlenen işçilerin sevinçleri yüzlerine yansıdı. Kuraya katılan Adem Onay isimli vatandaş, "Alımlar için memnunuz, fakat yanlış alımlar olduğu için memnun değiliz. Çünkü burada 100 kişi alınacaksa, belli bir kontenjan verilir. Bu kadar insana yazık günah. Çocuğunu alan iş için buraya gelmiş. Milleti küçük duruma düşürmemek gerekir. Eğer ki 100 kişi alacaksan, 150 kişilik kontenjan aç ki 3 bin kişi gelip de burada mağdur olmasın. Yazıktır günahtır" dedi.

Kura çekiminin tamamlanmasıyla okullarda görev alacak kişiler de belirlendi.

Iğdır’da kura çekimi

Iğdır’da kura çekimi

Iğdır’da kura çekimi

Iğdır’da kura çekimi

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber