Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Türkiye 22 Şubat 2018 - 13:08 Yorum: 0

Iğdır’da Müftülüğü’nde personel toplantısı

Iğdır İl Müftülüğü konferans salonunda aylık personel toplantısı İl Müftüsü Cüneyt Kulaz'ın başkanlığında gerçekleşti.

Iğdır’da Müftülüğü’nde personel toplantısı

Iğdır İl Müftülüğü konferans salonunda aylık personel toplantısı İl Müftüsü Cüneyt Kulaz'ın başkanlığında gerçekleşti. Toplantı iki oturum şeklinde Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başladı.

Programda konuşan Iğdır Müftüsü Cüneyt Kulaz, Cami ve Kur'an Kursu hizmetlerinde daha etkin ve verimli olabilmeleri adına her Cami ve Kur'an Kursunun kendi bünyelerinde daha çok gayret göstermesi gerektiğini vurguladı. Diyanet İşleri Başkanlığı ile Türkiye Yeşilay Cemiyeti arasında imzalanan Bağımlılıkla Mücadele hizmetlerine dair çalışma usul ve esasları kapsamında, bireyin ve toplumun sağlığını, güvenlik ve geleceğini tehdit eden her türlü bağımlılığa karşı, hutbe ve vaazlarda bağımlılıkla mücadele konularına yer verilmesinin önemine değinerek katılımcılara teşekkür etti.

Iğdır’da Müftülüğü’nde personel toplantısı

Iğdır’da Müftülüğü’nde personel toplantısı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber