Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Türkiye 23 Eylül 2017 - 09:58 Yorum: 0

Iğdır’da şeftali ve üzüm hasadı

Iğdır'da tarla günleri kapsamında şeftali ve üzüm hasadı yapan çiftçiye yerinde inceleme yapıldı.

Iğdır’da şeftali ve üzüm hasadı

Iğdır'da tarla günleri kapsamında şeftali ve üzüm hasadı yapan çiftçiye yerinde inceleme yapıldı.

Iğdır'ın merkeze bağlı Kadıkışlak köyünde Erdal Gültekin isimli çiftçinin yetiştirmiş olduğu şeftali ve üzüm meyvelerinin hasadı Vali ve beraberindekiler ile yerinde incelendi.

Düzenlenen tarla gününe, Iğdır Valisi Enver Ünlü, Vali Yardımcısı Bilgehan Karanfil, İl Özel İdare Genel Sekreteri Ferhat Akkuş, Iğdır Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Serhat Kumtepe, İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Özkan Yolcu ile çiftçiler katıldı.

Çiftçi Erdal Gültekin'in tarlasını inceleyen Vali Enver Ünlü ve beraberindekiler çeşitli incelemelerde bulunup bilgi aldılar.

Şeftali ve üzüm hasadı yapan çiftçi Erdal Gültekin Vali Enver Ünlü'ye teşekkür ettiğini belirterek, "Elmamızı tanıttık üzümlerimizin çeşitleri var. Üzüm hasadımızdan memnunuz ama elma ve şeftali hasatlarından memnun değiliz. Çünkü satımını yapamıyoruz hep dökülüp yere gidiyor. Ama üzüm öyle değil üzüme yoğun ilgi var" dedi.

Tarla günü katılımcıların hatıra fotoğrafı çekilmesi ile son buldu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber