Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Türkiye 10 Şubat 2019 - 16:58 Yorum: 0

İğneadalı balıkçılara "Su Ürünleri Mevzuatı" anlatıldı

Kırklareli Tarım ve Orman Müdürlüğü görevlileri tarafından, Demirköy ilçesine bağlı İğneada beldesindeki balıkçılara, "Su Ürünleri Mevzuatı"...

İğneadalı balıkçılara 'Su Ürünleri Mevzuatı' anlatıldı

Kırklareli Tarım ve Orman Müdürlüğü görevlileri tarafından, Demirköy ilçesine bağlı İğneada beldesindeki balıkçılara, "Su Ürünleri Mevzuatı" hakkında ayrıntılı bilgi verildi.

İğneada beldesinde yapılan toplantıda, Kırklareli Tarım ve Orman Müdürlüğü Balıkçılık ve Su Ürünleri Şube Müdürü Birol Yılmazer tarafından, Su Ürünleri Mevzuatıyla ilgili güncel bilgiler ayrıntılı olarak verildi. Toplantıda ayrıca, Veteriner Hekim Pınar Öz tarafından hazırlanan sunum yapıldı.

Toplantının son bölümünde ise balıkçılardan gelen sorular cevaplanarak, merak edilen hususlar hakkında önemli açıklamalarda bulunuldu.

İğneadalı balıkçılara "Su Ürünleri Mevzuatı" anlatıldı

İğneadalı balıkçılara "Su Ürünleri Mevzuatı" anlatıldı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber