Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Spor 25 Eylül 2016 - 21:53 Yorum: 0

Igor Tudor: “Hakemin o kırmızı kart kararını verirken hissiyat olamadığını düşünüyorum”

Kardemir Karabülspor Teknik Direktörü Igor Tudor, Geçlerbirliği-Kardemir Karabükspor maçı sonrasında yaptığı açıklamalarda, "Bu hafta çalıştığımız...

Igor Tudor: “Hakemin o kırmızı kart kararını verirken hissiyat olamadığını düşünüyorum”

Kardemir Karabülspor Teknik Direktörü Igor Tudor, Geçlerbirliği-Kardemir Karabükspor maçı sonrasında yaptığı açıklamalarda, "Bu hafta çalıştığımız her şey 14. dakikada bana göre anlamsız bir kırmızı kartla yerle bir oldu. 2-3 kez izledim pozisyonu, hakem de o kırmızı kart kararını verirken hissiyat olamadığını düşünüyorum" dedi.

Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Igor, Geçlerbirliği-Kardemir Karabükspor maçı sonrasında gerçekleştirilen basın toplantısında, "Bu hafta çalıştığımız her şey 14. dakikada bana göre anlamsız bir kırmızı kartla yerle bir oldu. 2-3 kez izledim pozisyonu, hakemde o kırmızı kart kararını verirken hissiyat olamadığını düşünüyorum. Oyuncularımı da tebrik ediyorum bu dakikadan sonra savaştılar, her şeylerini verdiler. Depe'yi oyuna aldım sonradan tekrar çıkardım. Bu maçı tekrar oynamış olsaydık yine aynısını tekrarlardım. Son 10 dakika uzun topa dönmeyi denedik bunun da takım için en iyisi olacağını düşündük. Bunlar futbolda nadir olan durumlar olduğu için farklı gelebilir ama o anda Razak ve Issac'ın daha etkili olacağını düşündüğüm için böyle bir değişiklik yaptım. 11 kişiye karşı 10 kişi oynamak hiç kolay değil, önümüzde Trabzonspor maçı var ona odaklanacağız" şeklinde konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber