Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Kültür 29 Temmuz 2016 - 17:38 Yorum: 0

İHA muhabirinden ’Ovacık’ın Yaşlıları’ fotoğraf sergisi

İhlas Haber Ajansı (İHA) Ovacık muhabiri Sidar Eren "Ovacık'ın Yaşlıları" temalı fotoğraf sergisi açtı.

İHA muhabirinden ’Ovacık’ın Yaşlıları’ fotoğraf sergisi

İhlas Haber Ajansı (İHA) Ovacık muhabiri Sidar Eren "Ovacık'ın Yaşlıları" temalı fotoğraf sergisi açtı.

Ovacık Belediye Binası Fuaye Alanı'nda gerçekleşen serginin açılışına, Ovacık Belediye Başkanı Fatih Mehmet Maçoğlu ve vatandaşlar katıldı. Açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından sergi gezildi. İHA muhabiri Eren, fotoğrafla tanışıklığının üniversite sıralarında başladığını söyledi.

Arkadaşından fotoğraf makinesi ödünç alarak çektiği 5 porte ve 5 manzara fotoğrafının kendisini fotoğrafa bağladığını ifade eden Eren, "Kendi çabalarımla aldığım fotoğraf makinesi ile fotoğrafçılığa adım attım. Fotoğraf makinemle yaşadığım ilde ve ilçede birçok fotoğraf çektim. Yaşlı yüzlerini fotoğraflamak beni fotoğraf anlamında daha çok etkiledi. Fotoğraf sergisi açmayı aklıma koymuştum" dedi.

Sergide toplamda 30 fotoğrafın yer aldığı bilgisini veren Eren, "Fotoğrafların bir kısmı ilçe merkezinde bir kısmı da ilçeye bağlı çevre köylerde çekildi. Fotoğraflar, insan yaşamından ve insanların yaşadığı coğrafyadan genel görünüşler ortaya koyuyor. Sergi, 15 Ağustos tarihine kadar Ovacık Belediye Binası Fuaye Alanı'nda sanatseverlere ve fotoğraf severlere açık kalacak. Herkesi sergideki fotoğrafları görmeye davet ediyorum" diye konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber