Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 06 Eylül 2016 - 10:38 Yorum: 0

İHA’dan Rektör Çomaklı’ya ziyaret

İhlas haber Ajansı (İHA) Erzurum Bölge Müdürü Ayhan Türkez, Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof.

İHA’dan Rektör Çomaklı’ya ziyaret

İhlas haber Ajansı (İHA) Erzurum Bölge Müdürü Ayhan Türkez, Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer Çomaklı'yı ziyaret etti.

Makamında İHA Erzurum Bölge Müdürü Ayhan Türkez'i kabul eden Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer Çomaklı, ziyaretten memnuniyet duyduğunu dile getirdi. Geleceği birlikte inşa edeceğiz sloganıyla göreve başladıklarını ifade eden Rektör Çomaklı, "Üniversitemizi en üst sıralara taşıyabilmek adına büyük bir özveriyle çalışacağız. Üniversitemiz, öğrencileri ve mensuplarına sağladığı imkânları ile ülkemizin ve bölgemizin kalkınmasına verdiği katkı devam edecek" dedi.

Teknokenti güçlendireceğiz

Üniversite bünyesindeki Teknokent'te önemli çalışmalar ve projeler yapıldığını belirten Çomaklı, "Patent anlamında çok ciddi çalışmalarımız var. Buranın katkısı oldukça fazla ancak biz bunu daha da geliştirmek istiyoruz. Valimiz burayı ziyaret etti ve çalışmaları yerinde inceleyerek memnun kaldı. Biz Erzurum'da önde gelen firmalarımızın da buraya destek olmasını ve faaliyet göstermesini istiyoruz" diye konuştu.

İHA’dan Rektör Çomaklı’ya ziyaret

İHA’dan Rektör Çomaklı’ya ziyaret

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber