Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Güncel 15 Aralık 2014 - 15:47 Yorum: 0

İHADER yöneticileri Başkan Çakır'ı ziyaret etti

İnternet Haberciler Derneği (İHADER) yöneticileri Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır'ı ziyaret etti. Başkanlık makamında yapılan ziyarette, dernek yöneticiler ve belediye başkanı Çakır bir araya gelerek sohbet etti.

İHADER yöneticileri Başkan Çakır'ı ziyaret etti

MALATYA GÜNCEL - İnternet Haberciler Derneği yöneticileri Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır'ı ziyaret etti. Başkanlık makamında yapılan ziyarette, dernek yöneticiler ve belediye başkanı Çakır bir araya gelerek sohbet etti.

İHADER Yöneticilerinin kendisine yaptığı ziyaretten dolayı memnun olduğunu belirten Başkan Ahmet Çakır, derneğin çalışmalarını yakından takip ettiğini ve takdire şayan bulduğunu da sözlerine ekledi.

 Başkan Çakır, İnternet Haberciler Derneği‘nin, İnternet Haberciliğinde önemli çalışmalara imza attığını da ifade ederek, ”Derneğinizin çalışmalarını yakından takip ediyor ve sizleri bu ciddi çalışmalardan dolayı kutluyorum. Derneğinizle birlikte yapılacak çalışmaların içinde olmaktan onur duyarız” dedi.

Yapılan ziyarette derneğin çalışmalarından bahsederek Çakır’a bilgi veren İnternet Haberciler Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Murat Çelik ise, basın etik ve ahlak kuralları içinde dernek çalışmalarına devam edildiğini söyledi.

Çelik, konuşmasında dernek çatısı altında birçok faaliyete imza atıldığını belirterek: “İnternet Haberciler Derneği olarak Türkiye'de mesleki anlamda yeni bir sayfa açtık. Türkiye'de bu mesleği layığıyla yapan arkadaşlarımızdan  bir çoğunu bir tek çatı altına toplamış olmaktan çok mutluyuz” şeklinde konuştu.

Haber Kaynağı: MALATYA GÜNCEL
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber