Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 25 Temmuz 2017 - 13:18 Yorum: 0

İHA’nın 15 Temmuz fotoğrafları Basın Bayramında büyük ilgi gördü

Aydın'da 24 Temmuz Basın Bayramı erkinlikleri tarafından düzenlenen AGC 2016 Basın Ödülleri töreninde açılan İhlas Haber Ajansı (İHA) 15 Temmuz fotoğraf...

İHA’nın 15 Temmuz fotoğrafları Basın Bayramında büyük ilgi gördü

Aydın'da 24 Temmuz Basın Bayramı erkinlikleri tarafından düzenlenen AGC 2016 Basın Ödülleri töreninde açılan İhlas Haber Ajansı (İHA) 15 Temmuz fotoğraf sergisi büyük beğeni topladı.

Adnan Menderes Üniversitesi Atatürk Kongre Merkezi 15 Temmuz sergisinin açılışını Aydın Valisi Yavuz Selim Köşger, Aydın Büyükşehir Belediye Başkan vekili Barış Altıntaş, ADÜ Rektörü Prof. Dr. Cavit Bircan ve Aydın Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Semra Şener birlikte yaptı.

Açılışın ardından sergiyi gezen Aydın Valisi Yavuz Selim Köşger ve beraberindeki heyet İHA'nın 15 Temmuz hain darbe girişimi akşamı objektiflere yansıyan fotoğrafları ve Aydın'daki yerel basının 15 Temmuzla ilgili gazete manşetlerinin yer aldığı sergi gezildi. İHA Aydın Bölge Müdürü İbrahim Kılınç, Aydın Valisi Yavuz selim Köşger'e, İHA'nın 15 Temmuz hain darbe girişimini anlatan fotoğraflarla ilgili bilgi aktardı.

Basın ödülleri sahiplerini buldu

Aydın Gazeteciler Cemiyeti tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen 2016 Basın Ödülleri töreni ADÜ Kongre Merkezinde düzenlenen törenle sahiplerini buldu. Ödül komisyonu tarafından dereceye giren basın çalışanları ile meslekte 20 yıl ve üzeri hizmet veren gazetecilere ödülleri takdim edildi.

Törenin açılış konuşmasını gerçekleştiren Aydın Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Semra Şener, gazetecilerin vatanı ve milleti için attıkları her manşet, yazdıkları her satır, çektikleri her kare fotoğrafın çok kıymetli olduğunu ifade ederek, "Aydın Gazeteciler Cemiyeti olarak her bir meslektaşıyla cemiyet gurur duymaktadır. Aydınlı gazeteciler işlerine meslek aşkıyla bağlılardır. Ekmeğini ve emeğini bölüşebilecek kadar özverili ve merttirler. İyi ve kötü günde bir ve beraber olmayı bilirler, övgülerin en iyisini hak etmektedirler. AGC 2016 Basın Ödülleri Yarışmasına katılan meslektaşlarıma huzurlarınızda teşekkür etmek istiyorum. 5 Haziran-8 Temmuz arası devam eden başvurularımızın sonrasında 12 Temmuzda ödül komisyonumuz toplandı. Komisyonumuz büyük bir titizlikle tüm çalışmaları tek tek incelediler. Birçok dalda seçmekte çok zorlandık. Hem hocalarımızın hem meslektaşlarımızın ortak bir fikri vardı. Yerel basının her yıl bir önceki yıla göre büyük bir gelişim göstermesiydi. Bence en sevindirici yanı burasıydı. Bize bu gururu yaşatan tüm meslektaşlarımıza teşekkür ediyorum" dedi.

Adnan Menderes Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Cavit Bircan, törende yaptığı konuşmada, gazeteci camiasında çok güzel yazı yazanlar olduğunu ifade ederek, " Bu yazıları gördükçe mutlu oluyoruz. Biz de üniversite olarak destek verme anlamında öğretim üyelerini bu işin içine katarak gazeteciliğin güzel bir hale getirilmesi için ne yapabilirsek, akademik manada Adnan Menderes Üniversitesi olarak bunu yapmaya talibiz, tüm iyiliklerin ve güzelliklerin içinde olacağız" dedi.

Yanlışı iletme noktasında özgür basının önemli bir yeri olduğunu ifade eden Aydın Valisi Yavuz Selim Köşger ise "Aydın basınının milli bir duruşu var. Hepimizin müşterek hedefleri var. Bu ülkeyi daha yaşanabilir, hale getirmek için kırmızı çizgilerimiz var. Herkesin buna dikkat etmesi gerekir. Bu ülkeye zarar verecek hiçbir şeyi yapmamak gerekiyor. Dış basında ülkelerine zarar verecek hiçbir yayın yapılmaz. Aydın'da güzel nitelikli bir basın topluluğu var, bu çok memnuniyet verici bir durum. Biz öncelikli olarak şehrimizin daha iyi tanınmasını sağlamalıyız. Bu konuda basınımıza büyük bir misyon düşüyor. Eksik bir şey varsa basının bunu yazmasından oldukça memnuniyet duyarız. Bu sıkıntılardan haberdar olur, ona göre önlemimizi alırız" dedi.

AGC 2016 Basın Ödülleri gecesine Aydın Valisi Yavuz Selim Köşger, Aydın İl Emniyet Müdürü Dr. Rahmi Baştuğ, Aydın Büyükşehir Belediye Başkan vekili Barış Altıntaş, ADÜ Rektörü Prof. Dr. Cavit Bircan, Efeler Belediye Başkanı Mesut Özakcan, ilçe belediye başkanları, daire amirleri ve basın mensupları katıldı.

İHA’nın 15 Temmuz fotoğrafları Basın Bayramında büyük ilgi gördü

İHA’nın 15 Temmuz fotoğrafları Basın Bayramında büyük ilgi gördü

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber