Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Türkiye 24 Temmuz 2017 - 16:33 Yorum: 0

İHA’nın haberi üzerine harekete geçildi

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, Adana'da darp edilen karpuz bekçisine sahip çıktı.

İHA’nın haberi üzerine harekete geçildi

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, Adana'da darp edilen karpuz bekçisine sahip çıktı. İhlas Haber Ajansı'nın haber üzerine harekete geçen Ekinci, bekçinin gasp edilen parasını kendinin ödeyerek iş imkanı sağlayacağını belirtti.

Edinilen bilgiye göre, ailesinin geçimini sağlamak için Şanlıurfa'dan Adana'ya giden 77 yaşındaki Ali Bulut, parasını alıp eve dönmek üzere otogara giderken kimliği belirsiz bir kişi tarafından darp edildi. Zanlı, öldüresiye dövdüğü yaşlı adamın 4 bin 500 lirasını alarak kayıplara karıştı. Haberin İhlas Haber Ajansı'nda yayınlanmasının ardından harekete geçen Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, yaşlı adamın tedavi gördüğü hastaneye bir ekip gönderdi. Adana'ya giden ekip, Ali Bulut'un ailesiyle birlikte hastanedeki tedavisine yardımcı oluyor.

Gasp edilen parasını ödeyip iş verecek

Yaşananların üzücü olduğunu ve yaşlı adama her konuda sahip çıkacaklarını belirten Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci,"Şanlıurfalı bir hemşehrimiz, mevsimlik işçi olarak Adana'ya gidiyor. Bir karpuz tarlasında bekçilik yapıyor. Kazandığı 4 bin 500 lira parasını alıp, belki döndüğünde bir yıllık ihtiyaçlarını sağlayacak olan o para birileri tarafından gasp ediliyor, gasp edilmekle kalmıyor ayrıca darp ediliyor. Tabi bu hoş bir durum değil, insanlığa sığmayan bir durumdu. Bizler de bunu duyar duymaz vatandaşımızla hastanede irtibata geçtik. Bir personelimizi görevlendirdik. Şu anda tedavisine arkadaşlarımız da eşlik ediyor. Tedavi masraflarını bizler de karşılıyoruz. Sağlığına kavuşup buraya döndüğünde kendisine yapabileceği bir iş de vereceğiz. Yine o 4 bin 500 lirasını da şahsım olarak karşılayacağım. Hoş bir durum değildi, insanlığa sığmayan bir durum. İnsanlığın bittiği bir durum olarak değerlendiriyoruz. İnanıyoruzki emniyet güçlerimiz bu olayın failini en kısa zamanda yakalayacaklardır ve adalete teslim edeceklerdir" dedi.

Hepsinin bir hikayesi var

Şanlıurfa'dan mevsimlik işçi olarak başka illere giden vatandaşların değişik hikayelerinin olduğunu dile getiren Ekinci, "Mevsimlik işçi konusunda Şanlıurfamız ülkenin dört bir yanına buradan işçi gönderiyor. İnanıyorumki buralarda çok değişik hikayeler de yaşanıyor ama bizler de elimizden geldiğince, ulaşabildiğimiz konularla ilgili, yapabildiklerimizle ilgili bu tarz insanlarımızın sıkıntılarının ortağı olmaya çalışıyoruz. Bu amcamız inşallah buraya sağlıklı bir şekilde döner ve huzurlu bir şekilde evine gidip geleceği bir iş de sağlamış olacağız" ifadelerini kullandı.

Başkan Ekinci, hastanede tedavi gören yaşlı adamı telefonla arayarak geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

İHA’nın haberi üzerine harekete geçildi

İHA’nın haberi üzerine harekete geçildi

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber