Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 12 Mayıs 2016 - 11:58 Yorum: 0

İHD’den İHA’ya Ziyaret

İnsan Hakları Derneği (İHD) Hakkari Şubesi Başkanı İsmail Akbulut, İhlas Haber Ajansı'nı (İHA) ziyaret etti.

İHD’den İHA’ya Ziyaret

İnsan Hakları Derneği (İHD) Hakkari Şubesi Başkanı İsmail Akbulut, İhlas Haber Ajansı'nı (İHA) ziyaret etti.

İHD Başkanı İsmail Akbulut, beraberindeki Şube Saymanı Ferzınde Taş, Şube Sekreteri Kadir Galipgazioğlu ve İHD üyesi Abdurrahman Tekçe ile birlikte İhlas Haber Ajansı (İHA) bürosunu ziyaret etti. İHA Temsilcisi Feyzullah Taş'tan basın mensuplarının sıkıntılarını dinleyen Başkan Akbulut, olası hak ihlallerinin önüne geçmek için üzerlerine düşen görevi yapacaklarını söyledi.

Ulusal ve yerel basında çalışanları ziyaret ederek 28 Mayıs'ta yapacakları 8'inci Genel Kurulu için görüşler aldıklarını ve bu yüzden ziyaretler gerçekleştirdiklerini anlatan Akbulut, insan hakları mücadelesini vermek isteyen herkesi yönetim kademesinde görmek istediklerini ifade etti.

Akbulut, "Ülkemizde son dönemlerde yaşanan şiddet ortamından kaynaklı yoğun hak ihlallerinin yaşandığı bu sürece cevap olabilecek güçlü bir kongreyi gerçekleştireceğiz. 28 Mayıs 2016 günü saat 10.00'da Şenler Oteli'nde kongremizi yapacağız. Bu kongrede insan hakları mücadelesini vermek isteyen herkesi yönetim kademesinde görmek istiyoruz" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber